Ma este Andrey Pushkarev és Ott. Budapesten

2014.12.20. 09:47, subrecorder

andrey.png

Andrey Pushkarev lassan szokásossá váló évzáró szettjét játssza az A38-on, az orosz lemezgyűjtőt, és az ő melodikus technóját azonban mindig érdemes meghallgatni.

Andrey PushkarevIsu

Helyszín: A38

Kezdés: 23:00

Belépő: 3000 / 3500 Ft

Facebook-esemény

Érdemes sulirádiót vinni, ki tudja mi lesz belőle, Andrey Pushkarevet is ez indította el a zenei pályán szülővárosában, Votkinskban. Aztán elkezdett az ottani egyetlen klubban is zenélni, de mikor az bezárt, komolyan elhatározta magát és Moszkvába költözött, hogy ott folytassa. Lemezimportőrként dolgozott, hogy eltartsa magát, így indult vinylgyűjtési mániája, alig pár év alatt 5000 darabosra növekedett kollekciója, ma már ennek többszörösével büszkélkedhet. Egy általa vezetett rádióműsor által jött meg számára az ismertség külföldön, mióta hazáján kívül játszik, azóta nálunk szívesen látott vendég. Pushkarev ezen az estén reggelig teszi majd a lemezeket, előtte azonban még időt kap Isu is, a szervező Aktrecords keresztapja is.




ott_presspic.png

Ha voltál az Ozora fesztiválon és szeretnéd még egyszer idén megidézni, hogy milyen is volt a chillsátorban henyélni, vagy ha nem voltál, de érdekel, milyen feeling lehetett, akkor ajánljuk Ott. teslás fellépését, hiszen a producer régóta visszatérő vendég a pszichedelikus ünnepen.

Ott.TsubiGorgo

Helyszín: Tesla

Kezdés: 22:00

Belépő: 2700 / 3200 Ft

Facebook esemény

A brit Otteran Langrell electrós dubzenéjéval mára komoly követőtábort alakított ki magának, ráadásul olyanokkal is dolgozott a közelmúltban, mint Brian Eno, a The Orb duó és Sinead O'Connor, akik nem kis nevek, valljuk be. Trackjeiben mesterien keveri a technót, az ambientet, de még a törzsi hangszereket is a dubbal, ettől válik Ott. zenéje különlegessé és egyedivé. Klubokban ritkán látni, pláne itthon, szóval érdemes meglesni a Teslában, örömünnep lesz, ami után könnyebb lesz elviselni azt a bizonyos rokont karácsonykor.

https://recorder.blog.hu/2014/12/20/ma_este_andrey_pushkarev_es_ott_budapesten
Ma este Andrey Pushkarev és Ott. Budapesten
süti beállítások módosítása