Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Pszichedelikusan csavart meztelenség a Run The Jewels új klipjében

2014.12.04. 10:36, subrecorder

run_the_jewels.jpg

Az év egyik legjobb hiphoplemezét készítette el Killer Mike és El-P duója, a Run The Jewels, az RTJ 2-t most egy új videóval fejelték meg, hogy igazán erősen zárják az évet. A klipben némi szer elfogyasztása után hamar megindul a térgörbület különböző felületeken. Például egy meztelen táncosnőn is.

Nagyot dobott tavaly Killer Mike és El-P, mikor összeálltak egy szupergruppá, pedig külön-külön is igen sikeres szólókarriert tudhattak magukénak. Szinte a semmiből, ingyen letölthető anyagként kaptuk meg az első Run The Jewels albumot, a kritika és a közönség pedig egyaránt kitörő örömmel fogadta. Pedig nem igazán szólt ez semmiről, csak arról, hogy két déli rapper a lehető legváltozatosabb módokon mondja ki, hogy "baszd meg, mi vagyunk a királyok". Idén novemberben az RTJ 2 úgy tudta emelni a tétet, hogy megmaradt az előzmény minden játékossága, humora és az eleve magas adrenalinszintet is növelni tudták. Ráadásul ezúttal több vendégszereplőt is hívtak a legutóbbi egy szem Big Boi mellé, most itt van Boots, az egyik dalban Travis Barker dobol, Zach De La Rocha (Rage Against The Machine) pedig évek óta a legjobb produkcióját nyújtja. Minden összejött tehát a duónak, második albumukat a zenei sajtó nem csak a legjobb idei hiphop anyagként beszél róla, de az igen releváns Stereogumon például az egész év legjobb lemeze lett. Ja, és fel fogják venni az egészet újra, kizárólag macskahangokkal.


ARCA KLIPJÉBEN SZINTÉN CSAVART MEZTELENSÉGET LÁTHATUNK. 18+

Az Oh My Darling (Don't Cry) klipjében ugyan annyira sok minden nem történik, de hát ez nem lehet kifogás arra, hogy ne hallgassuk meg újra a dalt, ami meg eszméletlen jó. Erős győzelmi kör-szaga van a videónak, a két rapper egymásnak háttal sorolja a fentebb már említett ars poetica különböző változatait. Azért némi meztelenséget csak sikerült becsempészniük, kezdetben egy normális hölgy táncol pár képen, de ahogy elkezd hatni a kisfilm elején elszívott anyag, úgy torzul el a teste és az egész tér is. Körülbelül pont ilyennek képzelünk el egy Run The Jewels-bulit, hangulatvideóról van szó, semmi másról, annak viszont tökéletes. A rendező Timothy Saccenti volt.


Nemsokára jön a mi év végi listánk is, lehet várni, hogy vajon felkerült-e ez a lemez, vagy valamelyik másik kedvenc. Addig pedig ne sírj babám:


ebben a videóban El-P macskákat hallgat meg, a Meow The Jewelsre készülve:

https://recorder.blog.hu/2014/12/04/18_pszichedelikusan_csavart_meztelenseg_a_run_the_jewels_uj_klipjeben
18+ Pszichedelikusan csavart meztelenség a Run The Jewels új klipjében
süti beállítások módosítása