Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Furcsán szexi meztelen táncos Arca új klipjében

2014.11.19. 11:20, subrecorder

arca.png

Alig két hete jelent meg Alejando Ghersi, vagyis Arca debütáló lemeze, a Xen, amelyen egy csupasz, sötét, mutáns, de szexuális energiákkal is teli világot fest le a producer. A címadó számhoz készült klip tökéletesen illeszkedik ebbe a koncepcióba - vigyázat, teljes meztelenség!

Miután tavaly a Yeezus-on, idén pedig FKA twigs lemezén is dolgozott, Arca az egyik legjobban hype-olt producer lett az alternatív elektronikus zenei világban. November 3-án megjelent első saját lemezét rengetegen várták, és az nem is okozott csalódást: Ghersi hozott már létre furcsa dolgokat karrierje során, de itt minden addigit felülmúl. Behatárolhatatlan stílusú elektronikájával teljes univerzumot épített maga köré, amelybe az ember egyszer boldogan zárkózik be, másszor meg feszeng minden egyes hangnál. Bárhogy is érezzük magunkat a hallgatása közben, a Xen az év egyik legizgalmasabb munkája.


ITT PEDIG TORZ BABÁK GROTESZK TÁNCÁT LESHETJÜK MEG ARCA EGYIK KORÁBBI VIDEÓJÁBAN.

Maga a címszereplő Xen egyébként a producer kitalált aszexuális, nemtelen alteregóját takarja, őt láthatjuk táncolni a most megjelent videóban is. A figura most már visszatérő szereplő Arca klipjeiben, a Thievery című előző kisfilmben is őt láthattuk nyugtalanítóan twerkölni. Most kicsit többet figyelhetünk meg belőle, a kemény stroboszkópos fények alatt teljes torz ádámi/évai valójában jelenik meg. A filmet Arca állandó látványfelelőse, Jesse Kanda rendezte, hogy a táncos virtuális, digitálisan renderelt karakter-e, vagy valódi személyt vettek fel, az ugyanolyan talányos, mint ez a klip.


Arca új videója, villódzó fényekre és meztelenségre érzékenyek ne nézzék meg:


a Thievery-hez készült, nem kevésbé NSFW klip:

Címkék: arca korhatáros 18+
https://recorder.blog.hu/2014/11/19/18_furcsan_szexi_meztelen_tancos_arca_uj_klipjeben
18+ Furcsán szexi meztelen táncos Arca új klipjében
süti beállítások módosítása