Anyaszomorító az új Faith No More-dal!

2014.11.20. 11:38, subrecorder

Faith_No_More_by_p0m.jpg

Mike Patton brigádja tartja magát a tervhez és ahogy ígérték, november végén kiadják 17 év utáni első hivatalos kislemezüket, a Motherfuckert, amelyet jövő áprilisban egy új nagylemez is követ. A dal máris hallgatható.

Az 1997-es Album Of The Year után most már tényleg hamarosan részünk lehet új Faith No More-lemezben. A koncertezéshez való 2009-es visszatéréssel egy teljesen új generáció ismerhette meg és eshetett szerelembe Patton szociopata karakterével, régi és új rajongók pedig egyaránt nyelték le a cipőfűzőjüket örömükben, amikor nemrég Bill Gould basszusgitáros elárulta egy interjúban, hogy készül az új lemez is. Ezt megelőzendő november 28-án kiadnak egy limitált példányszámú single-t Motherfucker címen, ezt a dalt pedig végre stúdióminőségben is elérhetővé tették a SoundCloudon.


MINDEN, AMIT TUDNI AKARSZ AZ ÚJ FNM LEMEZRŐL, BENNE VAN EBBEN A CIKKÜNKBEN.

Nem a legslágeresebb szám a középtempós Motherfucker a mantraszerű refrénjével, inkább tipikus albumindító track, amely után csak jobban várjuk az utána következőket, hogy mi lehet még ott, ahonnan ez jött. Izgatással lehet tehát vádolni a Faith No More-t, de mi már ennek is örülünk. A Motherfucker single B-oldalán egyébként a dal J.G. Thirlwell által készített remix lesz.


A Faith No More új dala, a Motherfucker:

https://recorder.blog.hu/2014/11/20/anyaszomorito_az_uj_faith_no_more_dal
Anyaszomorító az új Faith No More-dal!
süti beállítások módosítása