Itt a Depeche Mode berlini koncertfilmje!

2014.11.16. 20:27, rerecorder

depeche-mode.jpg

(X) November 17-én kerül boltokba a legfrissebb Depeche Mode-kiadvány, a zenekar - majdnem - állandó házirendezőjének (és vizuális felelősének) számító Anton Corbijn által rendezett Live In Berlin című koncertfilm dvd-n és Blu-rayen, valamint 21 számos duplalemezen. Naná, hogy rengeteg extrával, díszdobozban is!

A 2013-as Delta Machine című tizenharmadik DM-album turnéján, a Delta Machine Touron rögzítették a zenekar legújabb koncertanyagát, mégpedig 2013. november 25-én és 27-én a berlini O2 World arénában. A Live In Berlin ötlemezes deluxe kiadása a következőket tartalmazza: magát a koncertfilmet dvd-n, két cd-n az élő fellépés hanganyagát, egy második dvd-n Alive In Berlin címmel egy interjúkkal tűzdelt verziót a filmből, valamint Blu-rayen a Delta Machine album 5.1-es keverésű változatát.

A MAGYARORSZÁGI DEPECHE MODE-RAJONGÁS TÖRTÉNETÉT ITT VÁZOLTUK.

A koncertfilm kibővített változata 15 interjúrészletet tartalmaz, közte beszélgetéseket a zenekar tagjaival, valamint rajongókkal, aztán szerepelnek benne színfalak mögötti jelenetek és egy kétszámos (Condemnation, Judas) akusztikus session, amit Berlin legrégebbi bordélyházában, a Salon Bel Ami nevű helyen rögzítettek. A zenekar legutóbbi fellépéssorozata 2013. májusától 2014. márciusáig tartott, ezalatt 107 koncertet adtak a világ 33 országában, köztük Magyarországon is. A közel 150 millió dolláros bevétellel záruló turnét több, mint kétmillió érdeklődő látta. És most azok is megnézhetik, akik nem tudtak ott lenni a koncerteken. Meg persze azok is újranézhetik, akik ott voltak.


DM-LÁZ FÓKUSZTÉMÁNK CIKKEI KÖZÖTT: A ZENEKAR 1985-ÖS ELSŐ BUDPESTI KONCERTJÉNEK TÖRTÉNETE.

a koncertfilm trailere: 


a Live In Berlin második trailere: 

https://recorder.blog.hu/2014/11/16/itt_a_depeche_mode_berlini_koncertfilmje
Itt a Depeche Mode berlini koncertfilmje!
süti beállítások módosítása