Önazonosság, mint szerep és mint projekció - itt az Imitation első klipje

2014.10.27. 11:27, Frontrecorder

imitation.jpg

(X) Az Imitation art-pop formáció idén februárban debütált Directions című számával, melyhez most elkészült a videoklip.

A Pápai Zsanett nevéhez kötődő formáció gyakran játszik az eklektikával. Zenéjükben retro és progresszív elemek keverednek, az első videoklipjük képi világa pedig a trash és high art egymásra vetítésére épül. A klip létrehozásában Sin Olivér science art képzőművész segédkezett.

"A sztori ott kezdődik, hogy kitaláltuk, hogy videoklipet szeretnénk forgatni, és világos volt, hogy ehhez nagyjából 0 Ft áll a rendelkezésünkre.” – mondja Pápai Zsanett – "Így összeszedtük a legkreatívabb és legsegítőkészebb ismerőseinket, és igyekeztünk a mondanivalónkat minél ötletesebben a vászonra pakolni. Olivérrel eléggé hasonló dolgokat csinálunk a magunk műfaján belül, így természetesen adódott, hogy közösen készítsünk videoklipet. Az önazonosság, mint szerep és mint projekció volt a központi témánk, így fontos szerepet kaptak egyrészt a ruhák, melyek Sustik Kriszta (SustiKKriszta). Mezőfi Andrea (MZF Fashion) és Kaposi Dorka (Dorota) kreációi, másrészt a díszlet. A legtöbb jelenetet a NoBorder szalonban vettük fel – erre a helyszínre véletlenül találtunk rá, és tökéletesen illeszkedett az elképzelésünkbe –, a dekorációs kellékeket pedig a Zöldvilág Centernek köszönhetjük."

Íme, az Imitation Directions című bemutatkozó dalának klipje:

Címkék: imitation
https://recorder.blog.hu/2014/10/27/onazonossag_mint_szerep_es_mint_projekcio_itt_az_imitation_elso_klipje
Önazonosság, mint szerep és mint projekció - itt az Imitation első klipje
süti beállítások módosítása