Nem úszták meg szárazon! – A Fatal Error új klipje

2014.10.16. 14:30, Frontrecorder

fatalerrorklip.jpg

(X)  A Suzuki viaDAL sorozat legújabb klipje a Gonoszak balladája a Fatal Errortól. Bár a húsvét már rég elmúlt, a tűzoltók minden zenekari tagot becsülettel meglocsoltak a forgatás során, ugyanis a srácok a klipben szó szerint a tűzzel játszottak.

A félig budapesti, félig ceglédi Fatal Error 2009 óta létezik. Szeretik a kockás ingeket, a pizsamagatyát, a Foo Fighterst, és a Guns N’ Rosest. A forgatás a ceglédi konzervgyárban volt, ahol a tűzoltóság is felvonult, hiszen a srácok felgyújtottak mindent, amit csak lehetett. A locsolás során a fél zenekar majdnem tüdőgyulladást kapott, ezért a srácok helyben főzött paprikás krumplival melegedtek utána. A billentyűs Balázs Misi így emlékszik vissza: "A forgatás eddigi pályafutásunk talán legfárasztóbb, legizgalmasabb, de egyben leginkább felejthetetlen élménye volt. Előre szóltak, hogy mindenképpen pihenjük ki magunkat előző nap, ehhez képest 2 órát aludtunk, mivel az előkészületek kissé elhúzódtak (gitár kipingálása, hangszórók összegyűjtése, bepakolás a buszba, enyhe ivászat). Tokay Péter rendező és a stábja a lehető legjobb választás volt, a korábbi munkái alapján egyértelműen tudtuk is, de őszintén szólva arra egyikünk se számított, hogy mind Peti, mind a stáb ennyire közvetlen, segítőkész és lelkes lesz. A tüzes/vizes jeleneteket a jászkarajenői önkéntes tűzoltóknak köszönhetjük, ők is rendkívül profik és nyitottak voltak, szegény gitárosunkat még meg is tréfálták kicsit, ugyanis látván, hogy eléggé riadt szemekkel bámult a tűzoltóslagra, ő kapta a legnagyobb és legkeményebb adagot, mikor rá került a sor a locsolásnál. Ezen kívül szintén egy ősi nagy köszönet jár az I Love Suzukisoknak a lehetőségért, hogy mindezt átélhettük, reméljük velük is és Petivel is lesz még dolgunk."

Most pedig nincs más hátra, nézzétek meg a végeredményt!

A film a Magyar Suzuki Zrt. megbízásból készült, a hat Márka Művek gondozásában és a Filmservice értő kezei munkájaként. A klip rendezője Tokay Péter volt a Pixel Filmtől.

A Fatal Errort legközelebb Budapesten, a Gozsdu Manó klubban csíphetitek el október 23-án, egyébként pedig őszi turnéjuk során csatlakoznak pár állomásra az Alvin és a Mókusokhoz.

Suzuki viaDALos koncertért sem kell messzire menni: egyből itt van holnap a veszprémi buli a Paddy And The RatsFish! - AWS hármassal az Expresszóban (Facebook-eseményoldal), másnap pedig ugyanez a hármasfogat a Pécsi Est Cafét veszi be (Facebook-eseményoldal).

https://recorder.blog.hu/2014/10/16/nem_usztak_meg_szarazon_a_fatal_error_uj_klipje
Nem úszták meg szárazon! – A Fatal Error új klipje
süti beállítások módosítása