Albumpremier! Terrible Ted: Terrible Ted

2014.09.08. 13:06, rerecorder

terrible ted_2.jpg

Az idei év egyik legszebb meglepetése a magyar zenei életben az volt, hogy összeállt egy underground punkrock szupergrup, a Magyarradar rovatunkban is bemutatott Terrible Ted. A magát heavy rock/protopunkként meghatározó zenekar már jelentkezett egy szokatlan videóval, most azonban elérkezett bemutatkozó lemezéhez is, a cím nélküli anyag itt és most debütál.

tt1.jpgA nyolcszámos bemutatkozó Terrible Ted-nagylemez Dorozsmai Gergővel készült, megjelenik majd limitált példányszámban cd-n és kazettán is, és három különböző borítót is lehet választani hozzá (lásd balra és alább). Bajor Ádám, a zenekar gitárosa mesélt a lemezről és a tervekről: "a lemezről annyit, hogy elég hamar sikerült összerakni Dorozsmai Gergővel és már neki is álltunk egy új anyagnak, vagy legalábbis új daloknak. Most éppen forgatjuk az első rendes klipet, ami hamarosan talán kész is lesz. Jópár ismerősünk fel fog tűnni benne, kényelmetlennek tűnő helyzetben. Koncertek lesznek (lásd alább - a szerk.) és előbb-utóbb külföldön is szeretnénk bemutatkozni, legalábbis ez a cél."

A Terrible Ted legközelebb az A38-on játszik szeptember 16-án a svéd INVSN-nel, Facebook-eseményoldal, szeptember 27-én tartja lemezbemutató koncertjét (hogy hol, az legyen meglepetés), és november 6-án is lesz egy koncertje a Trafik klubban a görög Bazookával, Facebook-eseményoldal.

A Terrible Ted elsőosztályú, zajos, sok közös vokállal dolgozó, remek dalokból álló bemutatkozás, hallgassátok!


és akkor íme, a cím nélküli, első Terrible Ted-lemez: 


a lemez borítói közül az második: tt3.jpg


és a harmadik: tt 2.jpg


ez pedig a Terrible Ted múlt heti jelenése a Balcony TV műsorán a No Returnnel: 

 

JÖN A 25. RECORDER MAGAZIN! JÖN AZ AUSTRA! REC025 LAUNCH PARTY SZEPTEMBER 11-ÉN. 

https://recorder.blog.hu/2014/09/08/albumpremier_terrible_ted_terrible_ted
Albumpremier! Terrible Ted: Terrible Ted
süti beállítások módosítása