Videopremier! Terrible Ted: Singularity (Run With The Hounds)

2014.07.23. 11:32, rerecorder

terrible ted 2.jpg

A különböző underground/indie zenekarok tagjaiból összeállt Terrible Ted először rövid teaserekkel, majd homályos fotókkal adott hírt magáról, aztán jött az első koncert, és az első dal az idei Rakéta fesztivál válogatásán, most pedig érkezett ehhez a dalhoz egy lassan változó, refrén-szövegvideó is. A zajorkán szerű Singularity beharangozója is egyben a zenekar elkészült debütalbumának, amely augusztusban jelenik meg, de élőben már most vasárnap hallható lesz a Rakéta fesztivál zárónapján, az A38-on.

A Hangmás-, Broken Cups-/The Somersault Boy-, Haunebu-, Tumo-tagokból álló Terrible Ted bemutatkozó koncertje óta elkészült első nagylemezével. Az egyelőre cím nélküli anyagról hamarosan megjelenik az első igazi videó is, és még augusztus második felében maga az album, amelynek készítéséről ezt mesélte Bajor Ádám gitáros: "két nap alatt vettük fel a lemezt, Dorozsmai Gergővel (Gustave Tiger). Két nap volt maga a felvétel, mindent egyszerre játszottunk fel, az éneket is így rögzítettük, semmi különös. Januártól próbálunk együtt, eddig nyolc számot raktunk össze, azok lesznek a lemezen, készül az első klip is, amit Horváth Viktorral csinálunk."

a Rakéta Fesztivál menetrendje, benne a vasárnapi, A38-as Terrible Ted-koncerttel

és akkor a süvöltő-elsöprő zajrockos Singularity refrén-szövegvideója, éles bevillanásokkal (vigyázat, váratlan helyen medvéket is tartalmaz!): 

https://recorder.blog.hu/2014/07/23/videopremier_terrible_ted_singularity_run_with_the_hounds
Videopremier! Terrible Ted: Singularity (Run With The Hounds)
süti beállítások módosítása