Fesztiválogatás by Mygl

2014.08.08. 12:33, Recorder.hu

mygl_1.jpg

Folyik a fesztiválszezon, folytatódik Fesztiválogatás-sorozatunk is, most a nyárias slágerek egyik legújabb magyar beszállítója, MYGL állított össze egy playlistet, amiben nyári és fesztiválos dalok váltják egymást és amihez kommentárokat is fűzött! Party on!

Kidnap Kid - Like You Used To

Ebben a számban igazából a dob hangzása tetszett meg elsőre, aztán annyit hallgattam, hogy rám ragadt szép lassan minden egyes témája. Egy kiváló és egyszerű szettindító.

Ninetoes - Finder

Abszolút kedvenc, zseniálisan szól és elképesztően vicces, Bud Spencer-filmzenét megidéző karibi betét van benne 3:10-nél. A Végtelenségig tudom hallgatni! Szerencsére jó hosszú edit. Homokos tengerpartra, tóparti fesztiválra kötelező darab.

Flume - Tropical Sun

Flume zenéjét régóta hallgatom. Nagyon szeretem az egyszerű lüktetését ennek a dalnak. Fincsi és fülledt basszustémákkal.

Poolside - Do You Believe

Őket nem régóta ismerem, de annyira megtetszett, hogy azóta teljesen rákattantam, ízig-vérig eredeti DIY freak disco, gagyinak ható hangminták, szépen simuló ének, rendkívül jól táncolható groove.

Bob Marley & The Wailers - Waiting In Vain

Tudom, tudom, elcsépelt ilyen számot a sok menőség közé betenni… vagy mégsem? Igazából rájöttem, hogy ez a szám végtelenitett lejátszáson életem végéig szólhatna a fejemben és nem unnám meg. Soha. Végtelen nyugalom árad belőle, annak ellenére, hogy a mester arról énekel, nem akar már várni fölöslegesen a szerelemre... Minden szempontból tökéletes.

Szabó Gábor - Stormy

Ez a szám Cool, és az a tény még inkább Cool, hogy a John Legend akkora világslágert lopott belőle, amekkorát csak bírt. Szabó Gábort valamiért nem ismerik itthon, pedig lehetnénk rá büszkébbek kicsit, nem keveset adott a nyugati popzenének!

The Free Design - Kites are Fun

Hidegkirázós cukiság, ez a dal mindig emlékeztetni fog arra, hogy gyereknek lenni volt az életem egyik legjobb szakasza. Kár, hogy ilyenre nem tudunk föl-alá ugrálni tízezrével egy dj-szett alkalmából. Csak a Skrillex… kár.

Pond - Giant Tortoise

Az a helyzet, hogy amióta Nick Allbrook kilépett a Tame Impalából, nem annyira érdekel a zenekar. Szerencsére volt alkalmam látni őket még abban a felállásban. A Pond pedig Nick zenekara. És jó.

St. Vincent - Cruel

Kedvenc új gitárosom leginkább ismert slágere. Nagyon örültem volna, ha ezt a gitártémát hamarabb kitalálom, de nem sikerült :) És az az éneklés? Hát asszem, nem kell magyarázni.

Beck - Morning

Minden fesztiválnak vége lesz egyszer, és eljön az a pont, amikor el kell indulni haza vagy a sátorba. Ilyenkor jól esik a sok pörgés után feltenni ezt a dalt. Nemcsak félrészegen hazafelé bandukoló vagy épp semmibe meredő, üres tekintetű embereknek ajánlott! Sötét szobában fotelben ülőknek is!

Kattints ide, és hallgasd meg a Spotify-on a Mygl fesztiválogatását:

http://bit.ly/RecFV06

(X) A Spotify Premiummal a zenehallgatás valódi élményében lehet részed: reklámok nélkül, kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéidet, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. A Telekom Music díjcsomagjai és Music opciója hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A feltételeket keresd a www.telekom.hu/zene oldalon!

 

https://recorder.blog.hu/2014/08/08/fesztivalogatas_by_mygl
Fesztiválogatás by Mygl
süti beállítások módosítása