London Grammar helyett Clean Bandit a Szigeten

2014.08.06. 11:38, rerecorder

clean bandit.jpg

Rossz hír sajnos, hogy egy darabig még biztosan nem láthatjuk Magyarországon a London Grammart, ugyanis a zenekar - több más nyári koncertjével együtt - lemondta a 2014-es, elővételes hetijegyek tekintetében már sold outos Szigeten való szereplését. A zenekar jövő szerdai koncertje helyére a Clean Bandit ugrik be - ami azért nem olyan rossz csere.

A London Grammar az énekesnő hangszálproblémái miatt kénytelen lemondani több koncertjét, íme a zenekar közleménye: „Nagyon sajnáljuk, hogy le kellett mondanunk a szigetes koncertünket. Az elmúlt másfél év sűrű koncertsorozata miatt az énekesnőnk, Hannah hangszalagjai kifáradtak, emiatt – az utolsó pillanatban – kénytelenek voltunk lemondani számos koncertünket. Nagyon sajnáljuk, ha kényelmetlenséget vagy csalódást okoztunk akár a szervezőknek, akár a rajongóinknak, de reméljük megértik és megbocsátják a döntésünket.” 

A London Grammar helyére beugró (tehát augusztus 13-án, 23:30-kor az A38 Színpadon játszó) Clean Bandit aktuális zenekar, klasszikust - főleg vonószenét - keresztez house-zal, tavaly már bemutattuk Globálradar rovatunkban, idén vezette a brit kislemezlistát és nyár elején megjelent New Eyes albumával is a brit lemezlista dobogójára jutott, na meg egyszer már Magyarországra is, hiszen fellépett az idei Balaton Soundon is.

EZ MOST KOMOLY? CÍMMEL ÍRTUNK A KLASSZIKUS ÉS POPZENE TALÁLKOZÁSAIRÓL A CLEAN BANDIT-ALBUM KAPCSÁN.

A Clean Bandit egy "kibővített zenekari felállással" tér vissza hozzánk, tehát a Balaton Soundon látott koncertnél nagyobb szabású produkcióval.


a Clean Bandit listavezető dalának, a Rather Be-nek a klipje: 


a zenekar legfrissebb videója a Come Over című dalhoz, ami kislemezen alig néhány nappal augusztus 13-i szigetes koncertjük előtt jelenik majd meg: 

https://recorder.blog.hu/2014/08/06/london_grammar_helyett_clean_bandit_a_szigeten
London Grammar helyett Clean Bandit a Szigeten
süti beállítások módosítása