Elfogytak az elővételes Sziget-bérletek!

2014.08.04. 12:33, rerecorder

stream_580_1.jpg

A Sziget fesztivál történetében idén először elfogytak az elővételes heti bérletek! Hogy mindez mit jelent?

Azt jelenti, hogy az augusztus 11-17-e közötti fesztiválra mától, augusztus 4-től már csak napijegyeket lehet előzetesen vásárolni, de még azoknak is van esélye hetijegyre, akik eddig nem tudták megváltani azt, ugyanis a szervezők 1000 hetibérletet félretettek, amit csak a kapuban, érkezéskor lehet megváltani. Aki tehát ilyenre vágyik, annak érdemes hétfőn korán beállni a sorba. 

Gerendai Károly szerint már korábban látszott, hogy idén sokkal komolyabb az érdeklődés, így annyira nem is meglepő, hogy a 45 ezer hetijegyes bérletből 44 ezer már el is kelt. Ez a jobb programoknak köszönhető, illetve annak, hogy mostanra értek be az elmúlt évek fejlesztései” - mondta főszervező. Aki hozzátette, hogy az elmúlt évek visszaesése után idén nőtt a magyar közönség érdeklődése és több európai országból is sokkal többen jönnek, mint az előző években. Ez utóbbi okát abban is látja, hogy Budapest egyre trendibb a külföldi látogatók körében.

A Sziget véges befogadóképessége okán 45.000 főben limitáltuk az eladható bérletek számát, de a napijegyek száma is véges, azt naponta 25 ezerben határoztuk meg, hisz a bent lévő tiszteletjegyesekkel, közreműködőkkel és dolgozókkal együtt összesen 85 ezer napi látogatót képes kényelmesen ellátni a fesztivál infrastruktúrája” – avat be a számokba a főszervező, aki szerint idén elképzelhető, hogy a végén az összlátogatószám meghaladja a 400 ezret.

ÍME, A FESZTIVÁL PROGRAMJÁNAK NAPI BONTÁSA.

a Sziget fesztivál idei himnusza az Ivan And The Parazoltól, a Together

Címkék: sziget
https://recorder.blog.hu/2014/08/04/elfogytak_az_eloveteles_sziget-berletek
Elfogytak az elővételes Sziget-bérletek!
süti beállítások módosítása