Rustie és Danny Brown közös száma durván letámad

2014.07.27. 10:42, subrecorder

rustiedb.jpg

Írtunk már a skót producer, Rustie közelgő albumáról és bemutattuk az első ízelítőt, a Raptor című számot. Annak eklektikáját a mai napig imádjuk, most azonban még ezt is sikerült neki túlszárnyalnia a detroiti Danny Brownnal közös Attakban. Vigyázat, földbe döngölő trekk következik!

Nem csoda, hogy Russel Whyte és Danny Brown egymásra találtak, hiszen sok közös van bennük. Furcsaságukban annyi különbség van mindössze, hogy míg Rustie-ból csak dalaiban jön elő az őrült zseni, addig Brown nem csak szövegeivel mutatja be, hanem gyakorlatilag életformává tette az esztelenséget. Tavalyi lemeze, az Old az év egyik legjobb hiphop albuma volt, tele nem csak egy ilyen középkorú bolond belső félelmeivel, de hatalmas trap-rave-eket inspiráló bulihimnuszokkal is. Ezen dolgozott együtt először a páros, mégpedig három számnak volt Rustie a producere, köztük a kellően eszement Dope Songnak.


ITT MINDENT LEÍRTUNK, AMIT TUDUNK RUSTIE KÉSZÜLŐ MÁSODIK ALBUMÁRÓL ÉS BE IS MUTATTUNK RÓLA EGY DALT. 

Danny Brown pedig visszaadta, ami jár és vendégszerepel Rustie Glass Swords utáni második lemezén. A szóban forgó dal címe Attak, és ennél jobban le sem írhatták volna, hogy mi is történik pontosan benne. Mind zeneileg, mind verbálisan egy három perces támadásnak vagyunk kitéve, Brown összefüggéstelenségében is borzasztó szórakoztató agymenésének tökéletes párja Whyte bizarr szintitémája és fenyegető szirénahangjai. Az összhang olyan erős, hogy nehéz elhinni: élőben csak egyetlen egyszer találkoztak eddig, minden közös munkájukat emailek és Twitter üzenetek formájában valósították meg. Rustie új emeze, a Green Language augusztus 25-én jelenik meg a Warp Records-nál, két ilyen bődületes track után talán nem csoda, hogy nagyon várjuk. 


Rustie és Danny Brown legutóbbi közreműködésének eredménye, az Attak:


a Dope Song, melynek Rustie volt a producere:

Címkék: rustie danny brown
https://recorder.blog.hu/2014/07/27/rustie_es_danny_brown_kozos_szama_feler_egy_fizikai_eroszakkal_kesz
Rustie és Danny Brown közös száma durván letámad
süti beállítások módosítása