Minden idők legeszementebb rendőri üldözése Duke Dumont új klipjében

2014.07.15. 14:15, subrecorder

duke dumont_1.jpg

Az utóbbi időben sikert sikerre halmozó house-producer, Duke Dumont régóta esedékes, még idén várható debütáló albumáról a Won't Look Back már a harmadik kislemez, amelynek videója legalább annyira vicces és igényesen megcsinált, mint az előzőek.

Adam Dyment zenei karrierje Duke Dumont néven 2007-ben kezdődött, de az igazi sikerre egészen a tavalyi évig kellett várnia, amikor ő is ráállt a manapság Angliában a slágerlistát uraló pop-house vonalra. Előtte megjelentetett négy EP-t, Switch mentorálása mellett tanult bele a producerkedésbe és később dolgozott együtt Tigával is. A legfurcsább ötlete 2011-ben támadt. Ha az ember naprakész akar lenni, meg kell próbálnia minél inkább a tűz közelében maradni, Dyment azonban pont az ellenkezőjét tette: London nyüzsgéséből kiköltözött Hertfordshire megye erdeibe, ahol kialakított magának egy stúdiót, hogy ott dolgozhasson. Ez az érdekes húzás azonban úgy tűnik, bejött neki, tavaly két olyan dalt is megjelentetett (Need You 100%, I Got You), amelyek vezették a brit kislemezlistát, az áttörést meghozó Need You-t ráadásul még Grammy-re is jelölték. Dyment tehát éles ívben tör a csúcs felé, mindezt úgy, hogy még meg sem jelent bemutatkozó albuma (ami persze egy tánczenei előadónál nem is feltétlenül számít).


AZ ELŐZŐ DUKE DUMONT-KLIPBEN SOK FÉRFI ÁLMA VÁLIK VALÓRA.

Hogy ez mikor jön, azt még mindig nem tudni, de helyette itt van most a Won't Look Back klipje, és az, aki ismeri a producer eddigi munkásságát, tudja, hogy egy új Duke Dumont-videó mindig élményszámba megy. Most éppen egy ékszerrablást láthatunk, amit minden idők egyik legviccesebb rendőri üldözése követ. A tolvajok ugyanis ugrálóboton menekülnek, a rend bátor őre pedig a világ legigénytelenebb járművével, egy Segway-jel "iramodik" utánuk. Az egész persze hatalmas poén, de közben az ugrálóbottal olyan trükköket nyomnak a gumiálarcos banditák, hogy csak pislog a néző. Az előző két videó főhőse, az indiai Rique is feltűnik, igaz most csak mellékszerepben, görögdinnyeevés közben láthatjuk. Maga a dal is elkanyarodik kissé Dyment eddigi stílusától, ez most egy igazi főhajtás a 90-es években oly népszerű diva house és az olasz piano house (azon belül egész konkrétan a Black Box kollektíva) stílusa előtt. Természetesen Won't Look Back is borzasztó slágeres és táncolásra késztető, így nem lepődnénk meg, ha ez is number one-ként végezné.


A Won't Look Back klipje, ami (ha hihetünk a záró képsoroknak) folytatódni is fog:

Címkék: duke dumont
https://recorder.blog.hu/2014/07/15/minden_idok_legeszementebb_rendori_uldozese_duke_dumont_uj_klipjeben
Minden idők legeszementebb rendőri üldözése Duke Dumont új klipjében
süti beállítások módosítása