DJ cucc egy snowboardon

2014.04.18. 11:02, subrecorder

snow.jpg

Snowboardos vagy? Akkor te is biztosan ismered azt az érzést, amikor siklasz le a deszkádon egy hegyről, de közben arra gondolsz, milyen jó is lenne, ha most megállhatnál és szkreccselhetnél egyet a boardon. Na most már ezt is megteheted.

Az Every Third Thursday online extrém télisport sorozatban eddig is elég komoly dolgokat találtak ki (lásd például: irányítható síléces kerekesszék), de most kissé elborult az agyuk: megalkották a snowboardot, amelyen lemezeket játszhatsz le és szkreccselhetsz. 


AKARSZ LÉGDESZKÁZNI? NEM FOGSZ.

A deszka összeszerelőinek nem más, mint a Beastie Boys DJ-je Mix Master Mike segített a lejátszó felépítésének elrendezésében, a videóban be is mutatják, hogy tökéletesen működik a szerkezet, és boardnak sem rossz. A vad festést egy Madsteez nevű graffitiművész készítette. Ha tehát vennél egy ilyet, akkor rossz hírünk van, csak ezt az egyet készítették, de a jó hír az, hogy igenis meg lehet csinálni. Márpedig még ha sem DJ-zni, sem snowboardozni nem tudsz, ez akkor is minden bizonnyal a világ legkirályabb tárgya, amit birtokolni lehet. 

Néhány ötlet a szerkesztőségtől, hogy hová lehetne még lemezjátszót építeni: mikrohullámú sütő, ruhaszárító állvány, egykerekű bicikli, pulóver.


Videó a deszka készítéséről, és kipróbálásáról:


egy teljes Mix Master Mike lemez:

Címkék: beastie boys
https://recorder.blog.hu/2014/04/18/dj_cucc_egy_snowboardon_kesz
DJ cucc egy snowboardon
süti beállítások módosítása