Végre! A légdeszka létezik!

2014.03.05. 09:07, subrecorder

hoverboard_1.jpg

Láttad a Vissza a jövőbe sorozatot? Ha igen, minden bizonnyal te is akartál olyan légdeszkát, amire Marty McFly pattan a második részben. A film 1989-es megjelenésekor még csak álom volt a tárgy létezése, de most, 2014-ben már létezik a technológia. Erről videós bizonyítékot is mutatunk, benne többek közt MobySchoolboy Q  és a Bethany Cosentino a Best Coastból próbálja ki a decemberben polcokra kerülő deszkát.

A HuvrTech cég gyártásában készülő terméket ebben a videóban mutatják be először a nagyközönségnek, de néhány szerencsés zenész, sportoló és színész már kipróbálhatta, őket látjuk a légdeszkáról beszélni. Maga Emmett Brown Doki a sorozatból, vagyis Christopher Lloyd a deszka védnöke, ő vitte el bemutatásra a híres DMC DeLorean autóval megérkezve, hogy aztán olyanok próbálhassák ki, mint minden idők legsikeresebb gördeszkása Tony Hawk, a furcsaságokért mindig is oda- meg visszalévő Moby, vagy a héten új lemezt kiadott Schoolboy Q, akinek látszólag halvány lila gőze sincs, hol van és mit csinált az elmúlt 5 évben.

Évtizedekig álmodoztak az emberek a légdeszkáról, de most itt van. A HuvrTech honlapjára ellátogatva láthatjuk, hogy már csak decemberig kell várnunk a megjelenésre, így a karácsonyfa alá már mindenki odateheti gyermekének/gyermekkori önmagának és még csak nem is feltétlenül az eredeti rózsaszínben, több színkombináció közül választhatunk.

Ha még mindig nem hiszel benne, lásd a saját szemeddel:

(A videó és az egész hír természetesen FAKE, azaz nem valódi. Sajnos. Ugyanakkor annyira hiteles, hogy nem mehettünk el mellette, ráadásul Schoolboy Q arcáért már bőven megéri megnézni.)

Moby már repülő rókákat is elképzelt egy régebbi dalában:


a légdeszkán te is az Év Emberének érezheted magad:


a videóban is feltűnő Best Coast-dal eredetije:

https://recorder.blog.hu/2014/03/05/vegre_a_legdeszka_letezik
Végre! A légdeszka létezik!
süti beállítások módosítása