Dalpremier! Liquid Limbs: Thank You

2014.03.28. 13:01, rerecorder

LLlive02.jpg

Tizenhét év szünet után újra Liquid Limbs-nagylemez jelenik meg! A hazai techno-house úttörő formációja áprilisban adja ki Teknikum munkacímű negyedik albumát, amely az 1997-es -2+3 című kazettát követi. A Liquid Limbs április 5-én élőben is fellép a StyleFusion harmadik születésnapi buliján a Müsziben, de előtte még itt egy vadonatúj dal, amely már az új albumot harangozza be!

Batta Róbert, alias Suta a kilencvenes évek végén befagyasztott Liquid Limbs után a Skylanddel és a Hardroxszal ért el komoly mainstream sikereket (utóbbival nemzetközi szinten is kiemelkedőeket), de most visszatért zenei gyökereihez: „közel egy évig csavargattam az analóg szintiket és komponáltam a stúdiómban a lemezanyagot. Mindeközben kezdett kirajzolódni a kép, hogy valójában ma, 2014-ben, hogyan is kellene szólnia a Liquid Limbsnek. Az új albumon szerepelnek régi, kiadatlan zenék újrahangszerelt verziói és teljesen új kreációk is. Elsőként egy új szerzeményt mutatok be, amely köszönetnyilvánítás minden eddigi zenei tapasztalásért és az útért, ami által visszatalálhattam valódi önmagamhoz. Thank you!


ITT PEDIG NAGYINTERJÚNK SUTÁVAL, MELYBEN HAUBER ZSOLTTAL KÖZÖSEN ELEVENÍTIK FEL A HŐSKORSZAKOT.

Az euforikus énekhangokkal játszó, napfényes Thank You itt hallható:


az április 5-i Liquid Limbs-fellépés és a teljes StyleFusion 3rd BDay Bash fellépőinak listája a Facebook-eseményoldalon.

https://recorder.blog.hu/2014/03/28/dalpremier_liquid_limbs_thank_you
Dalpremier! Liquid Limbs: Thank You
süti beállítások módosítása