Steven Spielberg lánya és Nicolas Jaar csak barátok

2014.03.24. 09:48, subrecorder

just friends.jpg

A Just Friends duót Nicolas Jaar amerikai-chilei elektronikus zenész és Sasha Spielberg énekesnő alkotja. Igen, a filmrendező Steven Spielberg lányáról van szó, arról a Sasharól, akinek örökbefogadott testvérével, Theóval közös duóját, a Wardell-t már tavaly bemutattuk Globálradar rovatunkban. A Just Friends első saját dala, a Don't Tell Me most meghallgatható Jaar kiadójának honlapján.

Nicolas Jaar nem kevés vasat tart egyszerre a tűzben. Saját neve alatt kiadott rengeteg remixe, EP-je és egy nagylemeze (Space Is Only Noise - 2011) mellett kiadója is van (Other People), illetve Dave Harrington gitárossal közösen viszik a Darkside projektet. Most pedig itt van a legújabb partner, Sasha Spielberg, akivel ketten alkotják a Just Friends duót - na persze, "csak barátok", aha (amúgy ugyanarra az egyetemre jártak és azóta haverok). Eddig csak egy Leonard Cohen-feldolgozást (Avalanche) hallhattunk tőlük, most itt van a Don't Tell Me, ami egy diszkós alapú, érzéki R&B-dal. A szám fizikai formában a Record Store Day-en fog megjelenni, egy 10"-es vinyl-lemezen.


A DARKSIDE TAVALY SÖTÉTSÉGBE BORÍTOTTA A TELJES RANDOM ACCESS MEMORIES ALBUMOT A DAFT PUNKTÓL.

Sasha és Theo Spielberg a Wardell duóval egyébként idén tervezik megjelentetni debütáló albumukat, nemrég szerződtek le JAY Z Roc Nation kiadójához. A Darkside-ot, és így Nicolas Jaart pedig idén láthatjuk majd a Szigeten.


a Don't Tell Me meghallgatható az Other People honlapján, illetve itt:


a Just Friends Leonard Cohen-feldolgozása:


ilyesmire lehet számítani nyáron a Darkside-tól a Szigeten:


ez pedig a Wardell duó egy dream popos remek dala:

https://recorder.blog.hu/2014/03/24/steven_spielberg_lanya_es_nicolas_jaar_csak_baratok
Steven Spielberg lánya és Nicolas Jaar csak barátok
süti beállítások módosítása