Dalpremier! DJ SuperStereo feat. Killo Killo: Right Foot Dancer

2014.03.07. 15:54, Frontrecorder

djsuperstereo.jpg

DJ SuperStereótól korábban a (Stas produceri és Péterfy Bori énekesi közreműködésével készült), megérdemelten slágerré lett Hajnalt, majd annak kicsapongó bulis klipjét mutattuk be. Laskai Viktor (a Péterfy Bori & Love Band dobosának) dj-producer alteregója hamarosan egy fesztelen hangulatú, moombahton-tempójú, latinos, balkáni és karibi elemeket keverő "csujjogatós" buliszámmal jelentkezik, amire képtelenség nem ugrálni - szigorúan jobb lábbal! A Right Foot Dancer (amiben a szerb Killo Killo löki a vakert) itt hallgató először.

SuperStereo kezdettől szinte ontja magából a global bass tánczenéket, alapvetően trópusi vagy balkán beütéssel, de villámgyorsan reagál a legaktuálisabb trendekre is (mint amilyen a zouk bass). Természetesen az elmúlt hónapokban sem pihent. kipróbálta magát a twerk-ös hangzásban (az egyik ilyen száma egy Erik Sumo Band-remix), illetve kijött egy balkan house EP-je a Mana Mana Records-nál. A hamarosan megjelenő Right Foot Dancer születését így foglalja össze: "Az alapot egy éve csináltam, és az volt a terv, hogy egy háromszámos EP-vel jövök ki, ehhez kerestem énekeseket, mc-ket.Végül ebből csak ez az egy zene maradt meg. Killo Killo dolgait már ismertem régről, és úgy gondoltam, megkeresem ezzel a dalkezdeménnyel. Ő Belgrádban él, rengeteg producerrel kollaborált (például [dunkelbunt], ShazaLaKazoo, DJ Click, Kosta Kostov, Neki Stranac), illetve van egy saját zenekara is Killo Killo Banda néven, ami leginkább dallamos roots reggae-t játszik. Nagyon tetszett neki az alapom, és egy hónap múlva küldte is a szöveget. De én még nem éreztem 100%-osnak a zenét, ezért segítségül hívtam Görögh Dani barátomat a Ladánybene 27-ből, hogy vegyünk fel még rá trombitát. Aztán jött egy hosszú keverési folyamat, amit Beatwarez kollégámmal csináltunk. A szöveg nagyon vicces lett, nem akartunk világot váltani vele (vagy mégis), csak kicsit uncsi már a twerkölés, meg a szögelés, szóval a jobb lábon való ugrálás most jobb mókának látszik."

rightfootdance.jpg

Hogy milyen is pontosan a jobblábas tánc, az a számhoz készülő videoklipből derül majd ki. Maga a trekk két hét múlva lesz elérhető a digitális zeneboltokban a G Music Records által, három remix kíséretében, amit az MBFB, CYD7 és RUSK EIMO (vagyis Tövisházi Ambrus) jegyez. A Right Foot Dancer a hivatalos megjelenés előtt már meghallgatható nálunk, nem csak jobb füllel:

https://recorder.blog.hu/2014/03/07/dalpremier_dj_superstereo_feat_killo_killo_right_foot_dancer
Dalpremier! DJ SuperStereo feat. Killo Killo: Right Foot Dancer
süti beállítások módosítása