Dalpremier! Tony Blake: One Night In Beverly Hills

2014.02.10. 12:14, rerecorder

bh night.jpg
Egy éjszaka Beverly Hills-ben? Kipróbálnánk. És Tony Blake is kipróbálta volna még a nyolcvanas években olyannyira, hogy dalt írt a témáról: mintha mi lennénk A Zsaru és ez bömbölne a kocsiból éjszakai krúzolás közben. De ki az a Tony Blake?

Nos, Tony Blake Zsolt D., a Nouvelle Phénoméne vezetője. A nyolcvanas évek szinti-wave-romantic-italo-pop zenéjét tökéletesen hozó zenekarnak tavaly év végén jelent meg digitálisan Glory Of Romance című elsőosztályú nagylemeze, ám az eredetileg duó-, majd idővel triófelállású együttes addigra énekesnőit veszítve egyszemélyesre olvadt. A lemez a napokban jön ki cd-n és a tavasz folyamán vinylen is, de a zenekarvezető máris újabb projekttel jelentkezik, ezúttal teljesen szólóban, instrumentális zenével.

ZSOLT ITT NYILATKOZOTT A NOUVELLE PHÉNOMÉNE-LEMEZRŐL ÉS A ZENEKAR HELYZETÉRŐL.

A Tony Blake alteregó mögött megjelenő első dal, a One Night In Beverly Hills a retrowave jegyében idézi a nyolcvanas évek közepi analóg hangzású popzenét annak stílusjegyeivel, tökéletesen jeleníti meg a város és a korszak hangulatát, a Cadillac-eket, a Ferrarikat, a pálmafák közti, tengerparti vezetést és az éjszakai klubokat.

és íme, a One Night In Beverly Hills:

https://recorder.blog.hu/2014/02/10/dalpremier_tony_blake_one_night_in_beverly_hills
Dalpremier! Tony Blake: One Night In Beverly Hills
süti beállítások módosítása