Bővítsd a zeneforrásokat a mobilodon! – Új appok az Electronic Beats-től

2013.12.19. 18:47, rerecorder

EB_SammelApp_AZ_GROOVE_RZ_x3(1).jpg

(X) A Telekom nemzetközi zenei programja, az Electronic Beats új fejlesztései megváltoztatják a zenéhez való hozzájutás korábban ismert módjait. A Yellofier nevű, Yello-főnök, Boris Blankkel közösen létrehozott applikáció után az friss EB-appok még jobban szolgálják a zenei világban való elmélyülést – az app piac és a mobilos zenemegismerés új dimenzióit nyitják meg.

Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? 

Electronic Beats rádióapplikáció. 

Videostreamek és koncertfelvételek? 

Electronic Beats videóapplikáció.

Rögtön tudni szeretnél mindent? 

Electronic Beats hírapplikáció.

EB-RadioApp_iPhone5_rgb1.jpg


Electronic Beats radio app (IOS: iPhone / Android 2013)

Az újradizájnolt applikációval dj-mixeket, fesztiválközvetítéseket hallgatsz és kedvedre böngészhetsz a mindenféle stílust felölelő zenetárban. Nemcsak nemzetközi dj-k és live act-ek széles skálája érhető el egyetlen érintéssel, de feltörekvő, fiatal előadók is megtalálhatók a zenei könyvtárban. A mixeket könnyedén megoszthatod, kedvenceid közé teheted, vagy akár otthon is lejátszhatod az Apple Airplay segítségével.

Electronic Beats video app (csak IOS iPhone/iPad)

Az Electronic Beats DVD sorozata, a Slices már a zsebedben is elfér! Az Electronic Beats videó-applikációja minden korábbi Slices dvd videóanyagot egyetlen gyűjteményben tárol. A felhasználók hozzáférnek több mint 300 felvételhez, melyek között EB-koncertek, EB-interjúk is megtalálhatók – mind kiváló HD-minőségben. A videókat egyéni igények szerint szűrheted, vagy akár ismerőseiddel is megoszthatod. Egy másik izgalmas új funkció az ’offline’ üzemmód, mely segítségével a kedvencek közé lementett videókat bárhol és bármikor újra megnézheted! Apple TV-n keresztül a felvételeket akár otthoni képernyődön is meg tudod nézni.

EB-Video-App_iPad_GUI_retina_1.jpg


Electronic Beats news app (Windows telefonok)

Az EB News applikációval most gyorsabban juthatsz az Electronic Beats híreihez, mint valaha. Az RSS-olvasón alapuló szolgáltatás frissen tartja az elektronikus zene rajongóit és a teljes EB-kozmoszt mobileszközre vetítve juttatja el a felhasználókhoz. Az Electronic Beats és a vezető mobilgyártó, a Nokia szoros együttműködésében megszületett applikáció Windows 7 és Windows 8 telefonokra készült.

Címkék: electronic beats
https://recorder.blog.hu/2013/12/19/bovitsd_a_zeneforrasokat_a_mobilodon_uj_appok_az_electronic_beats-tol
Bővítsd a zeneforrásokat a mobilodon! – Új appok az Electronic Beats-től
süti beállítások módosítása