Flow élmény és vizuális orgazmus érkezik Karanyitól

2013.11.29. 13:09, Frontrecorder

cl1.jpg

Mi köze a szamurájkardos lányoknak és a gépfegyvernek az életigenléshez? Hamarosan kiderül Karanyi új videoklipjéből, mely a Celebrate Life című dalához készült. A klipdal ősbemutatója nálunk lesz december 6-án, most mutatunk egy-egy fúl- és szemcsigázó rövid részletet.

Karanyi négy év kihagyás után idén januárban tért vissza a Hello című nagy sikerű kislemezével (Fehér Balázs közreműködésével), Mikulásra pedig megajándékoz bennünket a Celebrate Life című új dallal, melyet az amerikai gospel énekessel, John Whitfielddel készített, részben egy bécsi stúdióban a magyar elektronikus zenei producer. "Az eredeti koncepcióm az élet igenléséről és a flow élményről szól, ami nehéz ügy, mert semmiféleképpen nem akartam közhelyesen megfogalmazni, vagy túláradóan bemutatni zeneileg. Big John, az énekes pedig mindehhez egy igazi autentikus hanggal járult hozzá, hihetetlen jó érzékkel” - mondja Karanyi a dalról. Alább egy kis ízelítő:

A Celebrate Life klipje nemzetközi munka eredménye: november végén Barcelonában, spanyol-magyar koprodukcióban forgatták, többek közt egy dán modellel. “A videokliphez olyan rendezőt kerestünk, akinek markáns stílusa van, képes átértelmezni a dalt vizuálisan és nemzetközi színvonalú. A videó egyszerre lesz lágy, de ugyanakkor merész és vad - egy bő négy perces vizuális orgazmus szuperlassításokkal és bizarr kompozíciókkal, Kostil Danila rendezésében” - harangozza be a klipet Karanyi. Íme két pillanatkép a videóból:

cl3.jpg

cl2.jpg

A Celebrate Life kislemez és videó egyszerre jelenik meg december 6-án, majd december 24-én, szenteste egy új, ingyenesen letölthető verzió érkezik a dalból, hogy emelje a szeretetünnepi hangulatot. Egy "csattanós" jelenet a klipből (és a klipforgatásról):

https://recorder.blog.hu/2013/11/29/flow_elmeny_es_vizualis_orgazmus_erkezik_karanyitol
Flow élmény és vizuális orgazmus érkezik Karanyitól
süti beállítások módosítása