Kazettapremier! Erik Sumo Band: The Life And Wanderings Of Erik Sumo Band (2005-2013)

2013.11.27. 13:30, rerecorder

erik sumo kazetta.jpg

Az Erik Sumo Band 2013. december 29-én, az A38-on tartja utolsó koncertjét, melyre már - néhány, aznap elérhető jegyen kívül - az összes belépő elkelt. A búcsúhoz két válogatás is megjelent a zenekar életművéből (és egy klassz citerás átdolgozás a Disco In My Headből), az első már letölthető digitálisan, a második viszont mostantól kapható extra limitált példányszámban, a nyitóképen is látható gyönyörű kazettán és borítóval. Mutatjuk a rajta hallható zenét, ahogy a kazetták esetében ez természetes, két részletben: külön az A és B oldalt.

erik sumo kaz 2.jpgDecember 29-én tehát végleg búcsúzik az Erik Sumo Band, és bár nem mondják, hogy biztosan nem lesz néhány év múlva esetleg egy koncert, zenei műhelyként megszűnik a Tövisházi Ambrus vezette soktagú formáció (melynek zenészei rengeteg egyéb projektben vesznek részt). Ahogy azt hirdették is, egyetlen búcsúkoncert lesz, amire aznap még online és a helyszínen lehet jegyet venni, 50 darab maradt.

Lezárásképpen két válogatás is megjelent az Erik Sumo Bandtől, az első The Life And Adventures Of Erik Sumo Band (2005-2013) címmel a zenekar Bandcamp-oldaláról e-mail-címért cserébe digitálisan letölthető: "Csáki László képzőművész barátunk készített minden számhoz külön borítófotót, ezek plusz még más grafikák vannak a lemezhez járó pdf-ben, melyet mindenki megkap, aki a Bandcampről tölti le a kiadványt."

A másik válogatás - a némileg eltérő című The Life And Wanderings Of Erik Sumo Band (2005-2013) - viszont az Erik Sumo Band merengősebb számaiból szelektál és kizárólag limitált példányszámú (50 darabot gyártottak) sorszámozott kazettán rendelhető meg - mostantól itt. A 13 euróba kerülő kiadványon a Queen Of The Swamp Piano Mix-e a teljesen exkluzív felvétel.

A The Life And Wanderings Of Erik Sumo Band (2005-2013) kazetta teljes A-oldala, egyben:


A The Life And Wanderings Of Erik Sumo Band (2005-2013) kazetta teljes B-oldala, egyben: 


a kazetta borítója belülről:erik sumo kaz 3.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/11/27/kazettapremier_erik_sumo_band_the_life_and_wanderings_of_erik_sumo_band
Kazettapremier! Erik Sumo Band: The Life And Wanderings Of Erik Sumo Band (2005-2013)
süti beállítások módosítása