Járj eredeti úton!

2013.09.25. 12:14, Frontrecorder

adidas-originals-recorder-650x360-v2.jpg

(X) Az 1980-as évek közepén járunk. Tombol a glam look minden színpadon - feszes bőrnacik, ezüst zoknik, flitteres kesztyűk Michael Jacksontól kezdve a Mötley Crüe-n át Grandmaster Flashig. Ekkor szkreccseli szét az Aerosmith Walk This Way című számát egy New York-i hiphop formáció, a Run-DMC, akik nemcsak hangzásban, hanem megjelenésükkel is azonnal divatot teremtettek eredeti utcai viseletükkel.

Már több mint 25 éve, hogy a legendás klipben Joseph "Run" Simmons és Darryl "D.M.C." McDaniels flegmán lépegetnek Steven Tyler mellett adidas cipőjükben. De amíg utóbbi szereplő csini csatjai szép lassan kikoptak, a Run-DMC tagjainak háromcsíkos ruhadarabjai azóta klasszikus stílusikonná váltak.

És most itt a legújabb adidas Originals kollekció, amely továbbra is olyan laza és lezser, ahogy azt a Run-DMC tagjainál megszoktunk. Ugyanakkor újra trendteremtő is, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a hiphop formációhoz ezúttal a kanadai szupersztár dj, A-Trak nemcsak zeneileg, hanem megjelenésében is csatlakozott. Legyél te is eredeti, ismerd meg az adidas Originals 2013-as kollekcióját!

A Walk This Way videoklipje 1986-ból:

Ez pedig a Unite All Originals reklámfilm a Run-DMC két élő tagjával és A-Trakkel 2013-ból:

Címkék: adidas run dmc a trak
https://recorder.blog.hu/2013/09/25/jarj_eredeti_uton
Járj eredeti úton!
süti beállítások módosítása