Paprikával téríti át a multikat új klipjében a Bëlga!

2013.09.24. 12:15, rerecorder

belga_2.jpg

Október 11-én jelenik meg a Bëlga legújabb lemeze Sanyi címmel, a tizennyolc számos albumot a Gyarmathoz készült - Miki357 által rendezett - szokás szerint teljesen bolond videóval vezetik fel.

sanyi.jpg"A bulgárok meg tudták csinálni a bulgarit, mi mért nem tudjuk megcsinálni a hungarit?" - teszi fel a kínzó kérdést afrohouse-os új dalában a Bëlga. A "Nem, nem, nem nem leszünk gyarmat, multikám huzzál má' el má'" refrénnel támadó dal klipjében nem is vártunk mást, mint kétélű iróniát. A multinak (öltönyös fickó) lerobban a GPS-e, félrehúzódik a mező közepére, ott rátámad egy nomád, festett testű törzs (aminek a Bëlga-tagok is őslakosai) és némi "paprikáztatás" után ("én nyugodt vagyok, amíg van paprika") törzstaggá változtatják. A multi persze belülről is bomlaszt és hát a nagy kérdés, hogy végül így is megszerzi-e, amit csak akar?

A klip egy különleges helyszínen forgott, Bauxit mesél a körülményekről és a törzsi faluról: "Miki357, a rendezőnk találta. Az volt a cél, hogy olyan helyszínen tudjunk forgatni, ami leginkább hasonlít egy afrikai falura, vagy tájra. Ez a gyönyörű börzsönyi tanya tökéletesnek bizonyult. Ezúton is elnézést kérünk a tulajoktól a kellemetlenkedéseinkért."


ITT OLVASHATÓ KARRIERÖSSZEGZŐ BELGA-INTERJÚNK!

A Bëlga honlapján már előrendelhető a hamarosan érkező Sanyi (lemezborító fent), nagyon rövid beetetők erejéig bele is lehet hallgatni az összes dalba, de ennél is szórakoztatóbb, hogy a faroknyi beateket egymásra is lehet ereszteni, ezzel sajátos és szinte végtelen számú ritmusvariációt alkotni.

a Gyarmat rendkívül szórakoztató videója pedig ilyen:

Címkék: belga miki357
https://recorder.blog.hu/2013/09/24/paprikaval_teriti_at_a_multikat_uj_klipjeben_a_b_lga
Paprikával téríti át a multikat új klipjében a Bëlga!
süti beállítások módosítása