Romantikus törés-zúzás a Small Black új klipjében

2013.06.23. 11:46, rerecorder

small.jpg

A Mielőtt felkel a nap című film (és filmtrilógia) úgy kezdődik, hogy két, egymásnak szimpatikus fiatal megszólítja egymást a vonaton. De mi történik akkor, ha két, egymásnak szimpatikus fiatal, nem meri megszólítani egymást a vonaton? A brooklyni Small Black májusban megjelent indie-szintipop lemezéről (Limits Of Desire) elkészült az első video, melyből kiderül, hogy a fantázia vadabb, mint a valóság.

Small-Black-Limits-Of-Desire1.jpgA Small Black első lemeze, a 2010-es New Chain idején az álmodozó chillwave-be nyert besorolást, de a nemrégiben kijött második album már nyugodtan illethető a nagyszabású szintis indie-pop szerkezettel - a szerzeményeket jól jellemzi a No Stranger című dal, melyhez Mandy Mandelstein és Addison Mehr rendezett "mi lett volna, ha..." klipet.

A vonaton szemezős start után kedvezőtlen fordulat következik, hiszen a srác megszólítás helyett leszáll, ám mindkét főszereplő agyában tovább pereg a film, melyben természetesen az ismerkedés közös kalandja a hajtóerő. Romantikus erdei fürdőzés után egy üresen álló házra bukkan a pár, no és a kulcsra a lábtörlő alatt. A Stereogum a hét klipjének nevezte az alkotást és a szerző hozzátette, hogy biztosan nem gondolná így, ha ő lenne a ház tulajdonosa. Nos, ezzel mi is mélységesen egyetértünk.

a No Stranger videója, melyet röpke pillanatokra meztelenkedés is színez:

Címkék: video small black
https://recorder.blog.hu/2013/06/23/romantikus_tores-zuzas_a_small_black_uj_klipjeben
Romantikus törés-zúzás a Small Black új klipjében
süti beállítások módosítása