Finisben a Fonogram közönségszavazása

2013.05.25. 13:36, Frontrecorder

ballantines_1.jpg

(X) A végéhez közeledik a nyílt, facebookos szavazás a Fonogram különdíjára; eldőlni látszik, a közönség szerint ki az év énekese, énekesnője és együttese, bár egy-egy lelkes rajongótábor még könnyen megváltoztathatja a sorrendet.

A hazai zenei élet meghatározó elismeréseként odaítélt Fonogram - Magyar Zenei Díj különdíjáról idén is a közönség dönt: a Ballantine’s Facebook-oldalán zajló voksolás alapján dől el, a publikum kit tart az év énekesének, énekesnőjének és zenekarának.

Jelen állás szerint igen vegyes az élboly mindhárom kategóriában, különböző stílusú és korú előadókkal. Érdekes, hogy az énekeseknél az Eurovíziós Dalfesztiválon 10. helyezést elért ByeAlex nincs az elsők között, a tavalyi nyertes Vastag Csaba viszont idén is nagyon erős. Az énekesnőknél a nagy visszatérő Péter Szabó Szilvia vezet a tavalyi nyertes Janicsák Veca előtt. A zenekaroknál a Cipő halála után Sipos F. Tamással tovább működő Republic áll az élen, megelőzve a nagyszerű évet maga mögött tudó Hooligans-t. Itt látszik a legjobban, hogy mely művészek, együttesek mozgósítják a rajongóikat a legsikeresebben a szavazásra, amely a finisébe ért, de még változhat a végeredménye.

A különdíjakat június 2-án, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet követő zártkörű afterpartyn adják át, ahol a közönség találkozhat kedvenceivel, és közösen ünnepelhetik a díjazottakat.

Címkék: fonogram
https://recorder.blog.hu/2013/05/25/finisben_a_fonogram_kozonsegszavazasa
Finisben a Fonogram közönségszavazása
süti beállítások módosítása