Yonderboi: Come On Progeny (videoklip)

2013.05.22. 14:36, rerecorder

yonderboi_1.jpg

A 2011-es Yonderboi album, a Passive Control legdalszerűbb szerzeménye, a Come On Progeny kapott most egy különleges videoklipet, melyben a Lars Von Trier-féle Antikrisztus jelenetei a szerzeményhez igazítva nyernek új értelmet.

A remek videóiról is híres Yonderboi hivatalos YouTube-csatornáján nemrégiben került nyilvánosságra egy nem hivatalos "rajongói" klip, mely a legutóbbi Yonder-album utolsó előtti dalához, a Come On Progeny-hez készült, és melyet egy bizonyos Daryl Van Horne vágott össze Trier Antikrisztus és Danny Boyle Sunshine című filmjeinek képeiből, jeleneteiből. Na most, Darryl Van Horne ugyebár a John Updike-féle Az eastwicki boszorkányok ördögi antihőse. A videóban Trier filmjének tragikus nyitójelenete visszafordítva szerepel, ezáltal a történet és a klip pozitív végkicsengést kap. Yonderboi a dalban közreműködő Charlotte Brandivel közösen írta a "he jumped off the rooftop, thought he could fly" nyitósorral kezdődő szerzeményt.

ÉS A "YONDERBOI ZAJOKAT GYŰJTÖTT, CANNES-I FESZTIVÁLDÍJ LETT A VÉGE" SZTORIT ISMERED?

A Come On Progeny május 27-én jelenik meg kislemezen, instrumentális verzióban és British Scientists Remix-szel, a Passive Control pedig június 24-én jelenik meg a Yonderland kiadásában angol nyelvterületen, konkrétan Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és Kanadában.

a Come On Progeny non-commercial "rajongói" videója:


ez pedig a lemezt nyitó, Legendary Pink Dots-vezér, Edward Ka-Spel szövegével ékesített Sustainable Development lyric videója:

Címkék: video klip yonderboi
https://recorder.blog.hu/2013/05/22/yonderboi_come_on_progeny_videoklip
Yonderboi: Come On Progeny (videoklip)
süti beállítások módosítása