Polar Dear: My Cover Is Blown (dalpremier)

2013.05.21. 13:44, Frontrecorder

PDnew01.jpg

A Polar Dear elektropop formáció a legutóbbi, Wish Me Luck című dalához hasonlóan az új számának premierjét is itt, a Recorderen tartja - és akárcsak az előző esetben, ezúttal is egy budapesti fellépés elé időzítve. A Polar Dear május 31-én az Ötkertben koncertezik, a My Cover Is Blown viszont már most meghallgatható nálunk.

A februári első nagyobb koncertjük után a duó úgy döntött, felfrissülésként egy ideig egymástól függetlenül dolgoznak. A Montreálban élő Lechner Márk Moog-frontember Szabó Tamással közös Niburu nevű projekttel foglalkozott, nemrég jelent meg az első, háromszámos EP-jük, illetve a Möbel nevű egyszemélyes produkcióját leszerződtette a német Motor kiadó, az új kiadványa már ott jelenik meg. A Kecskeméten élő Borsos Oleg pedig a Polar Dear új számain dolgozott, amelyeket a közeljövőben tár elénk; a sort a My Cover Is Blown nyitja.

"Az eddigi számoktól talán kicsit eltérő hangulatú, nyugodtabb hangvételű ez a dal, amely kevésbé törekszik
beilleszkedni a mainstream vonalba. Úgy gondoltam, nyár elejére tökéletes egy ilyen dallal előállni, a közeljövőben pedig az Even If I'm Late és az Out Of Sight után egy harmadik videoklippel újra visszatérni a populárisabb vonalra" - konferálja fel Oleg az új Polar Dear-dalt, amelyet mutatunk is alább, hangulatvideóval körítve.

A dalt, amely a Polar Dear soundcloudjáról ingyenesen letölthető, élőben május 31-én az Ötkertben hallhatja először a közönség. A koncerten Márk nem tud jelen lenni, így Oleg áll majd egyedül színpadra, ettől függetlenül ígérete szerint teljes értékű Polar Dear-koncertet lesz, 70%-ban teljesen új dalokkal, a "táncolható slágeres számoktól kezdve a kísérletezős elektronikus hangzásúakig mindenfélével".

A koncert Facebook eseményoldala itt.

Címkék: premier polar dear
https://recorder.blog.hu/2013/05/21/polar_dear_my_cover_is_blown_dalpremier
Polar Dear: My Cover Is Blown (dalpremier)
süti beállítások módosítása