Empire Of The Sun: Alive (videoklip)

2013.04.30. 12:45, Frontrecorder

eosalive.jpg

Június 18-án felvirrad a nap, amikor az ausztrál Empire Of The Sun duó, bő négy és fél évvel a bemutatkozó nagylemezük után előáll a második albumával. Az Ice on the Dune életigenlő, eksztatikus első kislemezdala április 16-án jelent meg, és most megérkezett az Alive klipje is, amely körbevezet bennünket a duó fantáziabirodalmán.

Luke Steele és Nick Littlemore közös projektje kezdettől egy elképzelt világ illúziójának megteremtésére épül, a kosztümöktől a lemezborítókon át a videoklipekig, így természetesen az új album vizuális körítése is e misztikus-meseszerű univerzumot láttatja, igazodva a lemez sztorijához. A jeges-sivatagos (látvány)világba márciusban engedtek először bepillantást az album trailerében:

Az albumot beharangozó slágeres, igazi fesztiválon együtténeklős Alive most közzétett, nyolcvanas évekbeli fantasyket és Alejandro Jodorowsky filmjeit egyszerre idéző klipjében pedig be is járhatjuk Steele és Littlemore képzeletbeli hazáját. Hogy a tévés producer és rendező J.J. Abrams (AliasLost) cége által kivitelezett kisfilm menő-e vagy megmosolyogtató, döntse el mindenki maga, mindenesetre látványos:

AZ EMPIRE OF THE SUN AZ ÚJ ALBUMOT BEMUTATNI JÖN AZ IDEI SZIGETRE. 

Ez pedig az Ice on the Dune borítója:

Empire-of-the-Sun-Ice-on-the-Dune.jpg

Címkék: empire of the sun
https://recorder.blog.hu/2013/04/30/empire_of_the_sun_alive_videoklip
Empire Of The Sun: Alive (videoklip)
süti beállítások módosítása