WTF-videó: Skrillex egy karibi szigeten lazázik

2013.03.26. 12:09, Frontrecorder

skrillexscreenshot.jpg

Na, ki a kakukktojás a fenti képen? A screenshot a rapper A$AP Rocky Wild For The Night című dalának klipjéből van, amelyet a karib-tengeri Dominikai Köztársaságban forgattak, és szerepel benne a szám zenei alapját jegyző Skrillex is. De hát mit keres a trópusokon a brostep amerikai istene, amikor úgy néz ki, mint aki kórosan óvja magát a napfénytől? 

Valószínűleg maga Skrillex is ugyanezt gondolhatta, mert tényleg eléggé komikus oda nem illő látványt nyújt, ahogyan feketébe öltözve, végig a védjegyes napszemüvegben próbál elvegyülni a számára teljesen idegen, szegénynegyedbeli környezetben: látjuk gyerekek között ülni, robogón furikázni és háztetőn "megőrülni", de nem az a benyomásunk, hogy nagyon érezné a fílinget. Az amúgy hangulatos klip főszereplője, A$AP Rocky ellenben láthatóan könnyen asszimilálódott a helyiekhez; jókat röhög a vele az utcán bandázó kis srácokkal, élvezettel csajozik a tengerparton, meg úgy általában remekül szórakozik. A kiruccanás persze partival ér véget, és itt már Skrillex is elemében van.

Wild For The Night egyébként eredeti formájában a francia Birdy Nam Nam formáció Goin' In című számának Skrillex-remixe, arra rappelt rá A$AP Rocky. Íme, a trap-beütésű szám, amely nem mellesleg Skrillex Owsla nevű kiadójánál jött ki:

Ez pedig a magyar Tropiic remixe Skrillex és Damian Marley tavalyi közös számából: 

Címkék: skrillex asap rocky
https://recorder.blog.hu/2013/03/26/wtf-video_skrillex_egy_karibi_szigeten_lazazik
WTF-videó: Skrillex egy karibi szigeten lazázik
süti beállítások módosítása