Nyerj belépőt The Magician szombati dj-fellépésére!

2013.03.13. 12:30, Frontrecorder

TheMagician.jpg

A Kollektiva budapesti partiszervező csapat március 16-án, szombaton este a Corvintetőn ünnepli hatodik születésnapját, dupla premierrel: ezen az estén játszik első ízben Magyarországon napjaink egyik legfelkapottabb diszkó-house producere, a belga The Magician, illetve itt debütál élő műsorával egy új hazai electro-pop duó, a Thomas Mark. Varázsoljunk ajándék belépőket a partira? Csiribí-csiribá, tessék!

The_Magician.jpgThe Magician művészneve nem véletlen; arra utal, hogy gyerekkorában mindenáron bűvész szeretett volna lenni, ha felnő. De aztán 13 évesen megkapta élete első lemezjátszóit, és attól kezdve a dj-zés bűvöletében él. A kétezres évek elején már a kultikus hírnevű klubest, a Dirty Dancing egyik rendszeres fellépője volt. Ekkortájt kezdett zenéket is írni Vito De Luca nevű társával, akivel 2007-től Aeroplane név alatt dj-ztek, illetve jelentettek meg saját számokat és remixeket, hangzásvilágukba beolvasztva régi és új diszkót, house-t, pszichedelikus popot és balearic nyugizenéket. A nemzetközi sikerek ellenére 2010-ben kiszállt az Aeroplane-ből és ekkor született meg önálló alteregója, a klasszikus diszkó és a kilencvenes évekbeli house motívumaiból sikkes és popos, könnyen fogyasztható modern tánczenét varázsoló The Magician. A kúlság stabil bástyájának számító francia Kitsuné kiadónál eddig három EP-je jelent meg (amiből kettőt a hazánkban is többször járt Yuksekkel közösen jegyez), valamint számos remixe (pl. Sam Sparro Happiness-éből vagy Sébastien Tellier Cochon Ville-éből). Eddigi legnagyobb dobása szintén egy átirat: Lykke Li I Follow Rivers című dalának tapsos diszkópoposítása 70 millió feletti nézettségnél tart a YouTube-on, emellett több országban tarolt a rádiós játszási listákon - nálunk az MR2-nél a 2. helyen állt hosszú ideig.

The Magician ugyan ritkán ad ki saját zenét, ám annál sűrűbben teszi közzé dj-mixeit a soundcloudján. A Magic Tapes-sorozat jelenleg a 30. darabnál tart; íme, ilyesmire számíthatunk tőle első budapesti fellépésén:

Ugyancsak a Kollektiva 6. születésnapi partiján mutatkozik be élőben egy új hazai electro-pop formáció, a Thomas Mark.

ThomasMark.jpgA 2012 nyarán indult projekt tagja Papp Tamás, a Kollektiva alapítója, dj-je és producere, illetve Linczényi Márk, a Kolin vezetője. A duó zenéjében a diszkó és a 80-as, 90 évek jellegzetes stílusjegyei mellett sok mai hatás is érvényesül. Ahogy ők fogalmaznak: “A Kraftwerk eleganciája és gépiessége, a Daft Punk intellektualitása és lendületessége ugyanúgy hatással van ránk, mint a Soulwax energiája, vagy a Zapp & Roger, illetve a Chromeo jellegzetes funk elemei.” A duó első dala Jean Paul címmel már meghallgatható itt, hamarosan érkezik a klipje, továbbá a csapat első EP-je.

The Magician és a Thomas Mark mellett a bulin játszanak még a Kollektiva tagja és meghívott barátaik, a Corvintető kistermében pedig Death Disco Gang Bang lesz, itt a dj-k Dictator & Hussar valamint Mórocz Tomi (Bermuda) lesznek. Az estre a belépő 23 óráig 2500 Ft, 23 óra után 3000 Ft.

A március 16-i partira ajándék belépőt nyerhet, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- bejelöli, hogy részt vesz a partin ÉS

- küld egy e-mailt Magician tárggyal a jatek@recorder.hu címre.

A játékban részt vevők között 2 darab belépőjegyet sorsolunk ki pénteken. A nyerteseket emailben értesítjük.

https://recorder.blog.hu/2013/03/13/nyerj_belepot_the_magician_szombati_dj-fellepesere
Nyerj belépőt The Magician szombati dj-fellépésére!
süti beállítások módosítása