Csak zabálnak és elektromos cigit szívnak - Noel Gallagher a Brit Awardsról

2013.03.07. 23:07, recordernews

noeljeee.jpg

Lesújtó véleménnyel van az egykori Oasis-dalszerző a szigetország Grammyjének is nevezett Brit Awardsról: szerinte az egész rendezvény leírható egyetlen momentummal, azzal, amikor a Muse dobosának szájában felizzott egy elektromos cigaretta. Zöld színben!

LIAM MINDEKÖZBEN 17 ÉVES RAJONGÓVAL SPANOLT EGY VIDÉKI PUB ELŐTT.

"Már nincsenek karakterek a popbizniszben. Amikor először voltunk a díjátadón, mind ilyen kis önkormányzati bérlakásokból érkező porbafingók voltunk, és el sem hittük, hogy ilyen szerencsések vagyunk, hogy eljutottunk a Brit Awardsra. Most elmész ugyanide, és csak karrieristákat látsz. Az egész nagyon corporate, és tudod, mit láttam, hogy mit csinálnak ott az emberek? Esznek. És láttam a Muse dobosát e-cigit szívni. Egy cigit, ami elemmel működik. Muszáj volt közölnöm vele, hogy haver, vagy szívj el egy igazit odakint, vagy ne szívj semmilyet. Zölden izzott, amikor beleszívott! Nonszensz. Azt mondta: tudod, hogy van ez, cimbora. Mondtam neki, nem, valójában nem tudom" - mondta az idősebbik Gallagher.

A britpop ikonikus alakja egyébként a britpop másik ikonikis alakja, egyben régi riválisa, Damon Albarn oldalán jelent meg a gálán, aki a háborús övezetek gyerekeit segítő War Child alapítványnak szóló elismerést jött átvenni (hiszen maga is részt vett a jótékony célú koncerteken). Hogy a Blur-vezér mit gondolt a buliról, azt homály fedi, bár a fenti kép szerint ő talán nem érezte magát annyira ramatyul.

https://recorder.blog.hu/2013/03/07/csak_zabalnak_es_elektromos_cigit_szivnak_noel_gallagher_a_brit_awardsrol
Csak zabálnak és elektromos cigit szívnak - Noel Gallagher a Brit Awardsról
süti beállítások módosítása