Nyáron jön Katy B új lemeze, és már nem csak a táncparkett bombázásáról fog szólni

2013.03.02. 15:54, recordernews

katy_b_030113.jpg

Tavaly már a VOLT Fesztivált is bevette a basszusvezérelt brit tánczenék aprócska vörös dívája, Katy B, akinek 2011-es On A Mission című debütlemeze figyelemreméltó nyitány volt - a folytatás pedig úton van.

KATY B HÁROM HÓNAPJA EGY INGYENES EP-T IS A VILÁGRA SZABADÍTOTT.

A 23 éves énekesnő a Billboardnak arról számolt be, hogy a második album már 95 százalékban készen áll, de nyáron már biztosan meg fog jelenni, éspedig a Columbia Recordsnál. Bár két hét van már csak hátra a stúdióidőből, Katy még mindig nem eresztett le, és úgy írja a dalokat, mintha csak most kezdődtek volna a felvételek (végülis csodálkoznunk nem érdemes, hiszen nem kevés előadó rakott már össze nagyot durranó slágereket az utolsó pillanatokban).

Alkotótársa ugyanúgy, mint előző albumán, a dubstep-bass-house producer Geeneus, akiről az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy "olyan ő nekem, mint Missy Elliottnak Timbaland." Rajta kívül még az a Fraser T Smith is szerepet kap a lemezen, aki Adele Set Fire To The Rain-jéhez írta a zenét, és Diplo, aki a feljebb már linkelt 2012-es EP-n is közreműködött - ezért a dalért felelt:

Az album fókusza, ha nem is nagyon, de eltolódik a könnyelmű klubzenék felől. Katy B szavai legalábbis erre utalnak: "Életemnek ebben a szakaszában, ahogy kortársaimnál is, úgy érzem, a valóság most toppant be a képbe igazán. Amikor 18 vagy 21 voltam, minden a szabadságról szólt, azaz vagyok aki vagyok, és a szüleim sem mondhatják meg, mikor érjek haza... Ez az album már sokkal inkább összpontosít a szerelemre, kapcsolatokra, és persze a realitásra, hogy előtted még az élet, és néha bizony meg kell küzdeni a boldogságért."

Címkék: katy b
https://recorder.blog.hu/2013/03/02/nyaron_jon_katy_b_uj_lemeze
Nyáron jön Katy B új lemeze, és már nem csak a táncparkett bombázásáról fog szólni
süti beállítások módosítása