ICR, a magyar drum & bass bajnok új EP-vel tér vissza

2013.02.17. 20:50, recordernews

icr1.jpg

Gál Zoltán, vagyis ICR valójában el sem ment, csak az elmúlt pár évben tett egy kirándulást a house-ba, a technóba és a lassabb elektronikus megfejtések felé, aminek eredményeit többek között a Beatporton kiválóan nyomon lehet követni - az ügyeskezű hazai producer azonban most egy új EP-vel oda tért vissza, ahonnan érkezett: az "intelligensebb" dobbasszusok mezejére.

ICR ZENEI ÚJSÁGÍRÓI MINŐSÉGÉBEN A RECORDERRE IS ÍRT LEMEZKRITIKÁT.

A Fleered, Fleeced and Fled EP-ről ő maga így nyilatkozott nekünk: "2003-as debütálásom óta megtanultam, hogy a drum and bass kiadók sajátossága, hogy akár éveket is ülnek egy-egy leszignált zenén. Bár egyik oldalról ez bosszantó, másrészről érthető is, ha egy labelmanager nehezen válik meg a szívéhez nőtt track-től és még akkor is bízik annak fizikai megjelenésében, ha ez terjesztői oldalról már nem lehetséges. Így történt az EP felvételeivel is, melyek közül kettőt anno DJ Flight pörgetett előszeretettel a BBC 1xtra-n."

"Ennek már több, mint öt éve, és mivel időközben, két éve egy dupla albummal már elbúcsúztattam a d&b korszakomat és egyben nyitottam középtempó felé, így a visszatérő EP kivételes alkalom. Külön öröm, hogy egészen kölönböző hangulatú és stílusú zenék ezek, melyek azt hiszem jól mutatják, mit jelentett, mit jelent számomra a drum and bass."

Az online zeneboltokban már kapható a végeredmény, itt pedig bele is lehet hallgatni:

Címkék: icr
https://recorder.blog.hu/2013/02/17/icr_a_magyar_drum_bass_bajnok_uj_ep-vel_tert_vissza
ICR, a magyar drum & bass bajnok új EP-vel tér vissza
süti beállítások módosítása