Valentin-nap Vogue-módra Bat For Lashes és mások lecsupaszított dalaival

2013.02.14. 20:02, Frontrecorder

batforlashesvogue.jpg

A Widowspeak, Bat For Lashes, Liza Thorn (Starred), Jonny Pierce (The Drums) és Caroline Polachek (Chairlift) - őket kérte fel az amerikai Vogue szájtja, hogy adják elő egy-egy érzelmes dalukat a lehető legpőrébb formában, a Valentin-nap apropóján. Az üres fehér háttér előtt rögzített videókat rögtön meg is lehet nézni nálunk.

A country and westernes, pszichedelikus beütésű indie rockot dream poppal ötvöző brooklyni Widowspeak duó idén január végén megjelent második albumáról (Almanac) ad elő egy dalt; Molly Hamilton énekel és akusztikus gitározik, a gitáros Robert Earl Thomas pedig ezúttal villanyorgonán kíséri. Hamilton az ALC Saphier ruháját viseli.

A dalszerző-énekesnő-multiinstrumentalista Natasha Khan (Bat For Lashes) a tavalyi albumáról (The Haunted Man) adja elő a Marilyn című dalt, egy szál elektromos gitárral.

ITT PEDIG BAT FOR LASHES A WALL CÍMŰ DALÁNAK KLIPJE, BENNE EGY NYUSZIFIÚVAL.

Az eredetileg kaliforniai, de egy ideje már New York zenei és divatvilágában mozgó Starred csaj-pasi duóból ezúttal egyedül Liza Thorn vezeti elő a Call From Paris című dalukat (a klipje itt), stílszerűen a Saint Laurent Paris által öltöztetve.

Itt van egy kis csalás, ugyanis zenészek nem, csak a brooklyni Drums énekese, Jonny Pierce látható a videóban, amint megjelenés előtt álló szólóalbumáról énekel egy dalt. Pierce Joseph Abboud öltönyt és inget visel.

A sorozat utolsó darabjában a Chairlift brooklyni szintipop-duóból Caroline Polachek énekel egy dalt a duó Something című 2012-es albumáról -  a másik tag, Patrick Wimberly nem került a képbe. Polachek Christian Dior topot visel.

CAROLINE POLACHEK ÉS A NAGYSZAKÁLLÚ FRANCIA SZEXGURU SÉBASTIEN TELLIER EGY KLIPBEN? EZT LÁTNI KELL!

https://recorder.blog.hu/2013/02/14/valentin-nap_vogue-modra_bat_for_lashes_es_masok_lecsupaszitott_dalaival
Valentin-nap Vogue-módra Bat For Lashes és mások lecsupaszított dalaival
süti beállítások módosítása