Levadászott állatokkal és hipszter státusztárgyakkal hirdet a Primavera

2013.02.11. 15:37, Frontrecorder

primaverapromo.jpg

A szokásosnál kreatívabb videókkal harangozza be két - barcelonai és portói - fesztiválja headlinereit a Primavera Sound: az első egy animáció, amely a zenekarok neveire épül és egyesek számára megbotránkoztató lehet, hogy több állat is erőszakos cselekedet áldozatául esik benne, míg a másik inkább a hipszter-imidzsre megy rá mindenféle menő tárgyat felvonultatva. A portugál Primaverára egyébként ma lehet utoljára kedvezményes árú bérletet váltani.

AZ IDEI SZIGET BEHARANGOZÓ VIDEÓJÁT LÁTTAD MÁR?

A Primavera spanyol anyafesztiválját idén május 22-26. között rendezik meg Barcelonában, olyan fő fellépőkkel, mint az Animal Collective, a Blur, a Breeders, a Dead Can Dance, a DeerhunterFiona Apple, a Grizzly Bear, a Knife, a My Bloody Valentine, a Nick Cave & The Bad Seeds, a Phoenix és a Wu-Tang Clan. A headlinerek között feltűnően sok az állatos nevű, és a promóvideó is ezt a ziccert játssza meg, néha nem éppen állatbarát módon; szegény szarvast például nem elég, hogy lepuffantja egy vadász, később fel is támasztják egy tánc erejéig.

A Primavera Sound portugál kiadása május 30. és június 1. között zajlik majd Porto városában, a barcelonaival nagyban megegyező programot kínálva (itt a fent felsoroltak mellett fellép a a Dinosaur Jr., az Explosions In The Sky, Four Tet, James Blake, a Liars és a Swans is), így a beharangozó videó is ugyanarra a sémára épül, csak itt a zenekarok neveit egy hipszter-lakásban, menő retró tárgyakra applikálva látjuk: 

A MI SOUNDUNK, A BALATON-PARTI, IDEI PROGRAMJÁNAK EDDIG MEGHIRDETETT FELLÉPŐI ITT.

https://recorder.blog.hu/2013/02/11/otthon_lazulo_hipszterekkel_es_levadaszott_allatokkal_hirdet_a_primavera
Levadászott állatokkal és hipszter státusztárgyakkal hirdet a Primavera
süti beállítások módosítása