Willie Evans Jr. Cadik stúdiójában reppelt (videó)

2013.01.22. 14:28, recordernews

beau.jpg

A fellépései alatt fejébe húzott simlédere mögül suhancosan kikandikáló magyar lemezjátszóművész (és pár éve keménymagos stúdió-junkie) Cadik most suhancosan idevetett nekünk egy új számot, ami már nem fért fel új nagylemezére. Jár hozzá viszont egy videoklip!

NÁLUNK VÉGIG IS LEHET HALLGATNI CADIK ÚJ ALBUMÁT, AZ ALMÁT.

A Beautifully Intelligent című, az ifjú és tehetséges Willie Evans Jr. rímeit magán hordozó zene, ahogy a videó leírása is árulkodik róla, majd egy új albumon kap helyet, ami 2013 tavaszán jelenik meg, és egy "beat album" lesz (vagyis alighanem több lesz rajta az instrumentális mint a vokális szerzemény, bár ez meg itt pont az utóbbi kategóriába esik, mindegy, kiderül majd).

A sapkás hazai és a sapkás floridai - aki egyébként egyszer Budapesten azzal vívta ki a közönség szinpátiáját, hogy szinte mindenkihez egyenként odament, hogy tessék már közelebb jönni a színpadhoz, mert tökjó koncert lesz ám - közös szerzeménye egyébként a klasszikusabb Stones Throw-s hip hop kiadványok hangulatát idézi, a klipp meg olyan szerény, amilyenek a zenét létrehozó szerzők.

https://recorder.blog.hu/2013/01/22/willie_evans_jr_cadik_studiojaban_reppelt_video
Willie Evans Jr. Cadik stúdiójában reppelt (videó)
süti beállítások módosítása