Megölték Whitney-t, és bizonyíték is van rá

2012.12.27. 17:11, recordernews

WhitneyHouston.jpg

Legalábbis ezt állítja Hollywood egyik nagymenő magánnyomozója, aki szerint a bizonyíték ráadásul videó formájában létezik. A detektív azt tervezi, hogy a Whitney Houston halálát új megvilágításba helyező információkat hamarosan átadja az FBI-nak.

HALLGASD MEG AZ ÉNEKESNŐ UTOLSÓ FELVÉTELÉT A RECORDEREN!

"Bizonyítékom van rá, hogy Whitney magasrangú drogdílerek áldozata lett, akik keményfiúkat küldtek rá, hogy beszedjék tetemes tartozását" - mondta a nyomozó, Paul Huebl a National Enquirer nevű bulvárlapnak. Ez már önmagában is érdekes új adalék, igazán izgalmassá viszont az teszi, hogy a feltételezett veszélyes elemek ezek szerint profi módon átverhették a rendőrséget, de még a halottkémet is, a sztárnál ezek ugyanis kizárták az idegenkezűséget, miután február közepén holtan találták Beverly Hills-i hotelszobájának fürdőkádjában lebegve (igaz, szervezetében kokaint, plusz allergiagyógyszert, kannabiszt és izomlazítót is találtak).

Huebl szerint 1,5 millió dollár (közel 330 millió forint) adósságot halmozott fel az énekesnő, továbbá társaságához két, korábban ismeretlen férfi is csatlakozott halálának előestéjén. Sőt, olyan információk birtokába is jutott, melyek szerint Whitney a nap folyamán kapott egy pakk kokaint, amire úgy reagált: "elegem van ebből a szarból" - és nem biztos, hogy magára az anyagra gondolt.

A magánnyomozó azt állítja, a gyilkosságot akkor követte el a már említett két titokzatos férfi, amikor az énekesnő 45 percre magára maradt a szobájában, és biztonsági kamerák rögzítették is, amint belopóztak a lakosztályba.

Címkék: whitney houston
https://recorder.blog.hu/2012/12/27/megoltek_whitney-t_es_bizonyitek_is_van_ra
Megölték Whitney-t, és bizonyíték is van rá
süti beállítások módosítása