Jubileumi Past Perfect buli az Ankerben

2012.12.18. 14:29, Frontrecorder

pastperfect.jpg

A hatvanas évek zenéire szakosodott és a budapesti éjszakában egyedülálló Past Perfect bulisorozat 2002-ben indult a Gumipop kollektíva rendezésében. Az idén 10 éves fennállását ünneplő klubest december 19-én, szerdán este az Anker Klubban tartja szülinapi buliját. A szelektorok között lesz a Moog két tagja, Tonyó és Jehova is.

A jubileumi táncest műsorán főként a hatvanas évek stílusai (beat, garage rock, surf rock, jump blues, soul, northern soul, ska, rocksteady, pszichedelikus rock stb.) és neves előadói (The Beatles, The Who, Small Faces, The Beach Boys, James Brown, Supremes, Otis Redding stb.) kerülnek terítékre, no meg egy csomó ritka gyöngyszem, és persze az elmúlt 10 év Past Perfectjeinek legtöbbet játszott vagy legjobban kedvelt számai. Ezekből a szervezők folyamatosan postolnak a buli eseményoldalára.

A december 19-i estén együtt lesz a Past Perfect teljes tagsága: a két alapító - és egyben Recorder-szerző - Nemere és Taxman mellett az Amerikából visszatért Moog együttesből Tonyó és Jehova is felbukkan a lemezjátszók mögött, a legújabb generációt pedig a fiatal erőkből álló Fuzz Mode csapata képviseli.

Ez pedig a buli korhű szórólapja:

pastperfectflyer.jpg



https://recorder.blog.hu/2012/12/18/jubileumi_past_perfect_buli_szerdan
Jubileumi Past Perfect buli az Ankerben
süti beállítások módosítása