Snoop Dogg tanmeséje karácsonyra (videó)

2012.12.06. 10:46, recordernews

snoopdoggholiday.jpg

Összefogott Snoop Dogg és az Adidas, hogy menő huszonegyedik századi köntösbe öltöztessék Charles Dickens viktoriánus kori, 1843-as klasszikus kisregényét, a Karácsonyi Éneket. 

Ez eredetileg egy rideg milliomosról szól, aki gyűlöli a szeretet fenyőfás ünnepét, az azzal járó készülődést, és magasról tesz az őt körülvevő emberekre – ezért felkeresi három szellem, hogy megmutassák neki, milyen rútul viselkedett az elmúlt és az idei karácsonyokon, valamint hogy milyen sötét félelmetesség következik be a jövőben, ha továbbra is így folytatja. Mondanunk sem kell, a fűszívó kaliforniai rapper ennek az elbizakodott főszereplőnek a bőrébe bújik, persze kicsit másként.

SNOOPNAK VALÓJÁBAN ÓRIÁSI SZÍVE VAN, EZ A KLIP RÁ A BIZONYÍTÉK.

A rövid rajzfilmben a szellemek szerepében minden idők egyik legnagyszerűbb amerikai teniszezőjét, Stan Smith-t, majd David Beckhamet, végül Rita Ora brit énekesnőt és Derrick Rose NBA-sztárt láthatjuk, ők rugdossák végig Snoopot a korszakokon, és hatnak a lelkiismeretére azzal, hogy nicsak, mindig sok embert hívott a bulijára, de sosem törődött velük. De minden jó, ha a vége jó: Snoop megjavul, és egy rakás piával állít be a partira. (A videó elindítása után javasoljuk a magyar felirat bekapcsolását, a szóbuborék és a fogaskerék-ikon között.)

Kapcsolódó örömteli hírek: az Adidas egy külön oldalt is lefejlesztett a sztori ürügyén a Facebookra (ez itt érhető el), illetve Snoop a reggae-alteregójával nemrég kijött egy új zenével is (ami meg itt hallgatható).

https://recorder.blog.hu/2012/12/06/video_snoop_dogg_tanmeseje_karacsonyra
Snoop Dogg tanmeséje karácsonyra (videó)
süti beállítások módosítása