Hallgasd végig a Mono Meets Music válogatásalbumot!

2012.11.15. 19:08, Frontrecorder

mmmnagy.jpg

A hazai divattervezők gyűjtőhelyeként ismert budapesti Mono Fashion üzlet új, divatot és zenét összekapcsoló projektet indított, kiterjesztve progresszív attitűdjét, miszerint nem fél a kevésbé ismert, feltörekvő fiatal tehetségeket támogatni. A Mono Meets Music néven futó kezdeményezés első kézzelfogható eredménye egy műfajilag eklektikus válogatáslemez, rajta olyan hazai underground előadók, producerek dalaival, akiknek munkássága a körkép összeállítói szerint az itthoni színtéren előremutató. A többek közt a Volkova Sisters, Yvein Monq, a Morningdeer és a Haunebu felvételeit egybegyűjtő cédé anyagát itt nálunk teljes terjedelmében végig lehet hallgatni!

mmm1.jpgA november 15-i cédébemutatón játszik a (bemutatkozó anyagával nálunk debütálóKamikaze Scotsmen art-rock trió, amely második kislemezének anyagát is bemutatja, a Berger Dalmával az élen ugyancsak háromtagú Volkova Sisters, valamint a közel 25 éves múltra visszatekintő, éppen a nagy visszatérésére készülő szintipop-duó Dr. Beat.

A rajtuk kívül további nyolc előadó egy-egy számát felvonultató Mono Meets Music válogatást a csütörtöki rendezvény után a Mono Fashion Shopban lehet majd beszerezni. A limitált kiadvány - amelyek különlegessége, hogy minden előadó egyedileg rajzolta a borítókat - viszont itt a Recorder.hu-n streamelhető számonként, a hozzájuk mellékelt előadói kommentárok után.

Kamikaze Scotsmen: Song Of Procreation

"A Song of Procreation a Prologue EP személyiségfejlődés-koncepciójában az első darab, alkotásról, tisztaságról."

Polar Dear: Even If I'm Late

"Mikor elkészült a szám és hozzákezdtünk a videó forgatásához, arra jutottunk, hogy egy minimál divatvideó-jellegű klip illeszkedne a leginkább a zenéhez. Ez a koncepció végül bevált és jó példája a két műfaj közti átjárhatóságnak."

Morningdeer: Fool

"Ezt a számot nyolc éve írtam, ez volt az első."

Nouvelle Phénomène: Hello Michel

"Bármelyik dalt választhattuk volna, mert nekünk a Hello Michel ugyanazt jelenti, mint a többi szám a lemezen - Glory of Romance."

Volkova Sisters: Shiny Fay Of Sorrow

"Ez egy nagyon szép szerelmemről szól, pontosan arról a pillanatról, amikor felismertem, hogy a dolgok elmúlása része az életnek."

Dr. Beat: Life

"Lehet, hogy közhelyesnek számít, de az új lemezünkről ezt a dalt szeretjük a legjobban."

Tom with his guitar Guitar: Flag In The Pole

"Az utóbbi időben egyre több olyan zenét komponáltam, ami egy szál gitárral és énekkel előadható, az egyik ilyen dal a Flag In The Pole, amit direkt otthon rögzítettem minimális hangszereléssel."

Haunebu: Gabriel

"A Haunebu első vállalható száma, de lesz még jobb is - szerelemről, háborúról, fiúkról, lányokról."

Yvein Monq: Epiclesis

"Ez a szám indította el a legutóbb megjelent EP-met: egy jövőbeli atomháború emléktöredékei egy képzeletbeli cyber-törzsi utópiában."

Ghost Warrior: Retribution

"Előremutató, minimalista, mély és sötét. Drum and bass."

Anton Vezuv: I'm Sorry

"Az I'm Sorry egy nagyon nagyon egyszerű dal, egy érzelgős, kiáltós, feszültséggel teli búcsúzkodás, már-már operaszerű történetmeséléssel - figyeljetek, és minden nap találkozni fogtok ilyennel a valóságban, csak ott nem lesz meghangszerelve."

https://recorder.blog.hu/2012/11/15/hallgasd_vegig_a_mono_meets_music_valogatasalbumot
Hallgasd végig a Mono Meets Music válogatásalbumot!
süti beállítások módosítása