Belenyúlhatunk az xx lemezborítójába

2012.11.05. 17:55, recordernews

xxapp00.jpg

Igazán kerekké válhat a Coexist-sztori, hiszen az album címéhez méltóan most már a szó legszorosabb értelmében is együtt létezhetünk kedvenc felkapott zenekarunkkal: az xx ugyanis Androidra és iOS-re is kihozta a saját nevével fémjelzett alkalmazását.

THE XX: A JELLEGTELEN AZ ÚJ JELLEGZETES, AVAGY MIÉRT ÖLTÖZNEK ŐK FEKETÉBE?

A nagyon egyszerű és letisztult appban mindenekelőtt azon kaphatjuk magunkat, hogy ujjal belekavarhatunk a második album borítójának artworkjébe. Ennek az olajos-szivárványos árnyalatai visszaköszönnek továbbá azokban az exkluzív, eddig nem látott videókban is, amiket az egyes dalokhoz mellékelnek nekünk (vigyázat, az alkalmazás ingyenes, de a videók teljes megtekintéséhez bizonyítanunk kell törvénytisztelő jellemünket, vagyis meg kell vásárolnunk a zenéket).

A többi, már eddig látott xx-videót viszont újból megnézhetjük térítésmentesen, olvashatunk dalszövegeket és híreket, rendelhetünk duplaikszes termékeket, továbbá egy (feketére színezett, azaz színtelenített) Google-térképen barangolva nézhetjük meg, hol lesz koncert, és akár rögtön jegyet is vásárolhatunk, ha mondjuk tudjuk, hogy december 8-án Dublinban járunk.

Néhány screenshot az iPhone-os verzióból:

xxapp02.jpg

xxapp04.jpg

xxapp03.jpg

Címkék: the xx
https://recorder.blog.hu/2012/11/05/the_xx_app
Belenyúlhatunk az xx lemezborítójába
süti beállítások módosítása