Sharon Van Etten: Magic Chords (18+ videoklip)

2012.10.30. 17:14, recordernews

sharon2.jpg

"Néha veszítened is kell." Ezt énekli a brooklyni dalszerző, Sharon Van Etten – akinek ebben a csajfrontot feltérképező írásunkban szép jövőt jósoltunk  Magic Chords című dalában, a klipjében pedig ő maga is megjelenik, cselédszerkóban, szeplőkkel, és még valamivel (vagyis valakikkel), ami (akik!) miatt a videó elején kénytelenek voltak elhelyezni egy feliratot, miszerint az érzékenyebbek óvakodjanak, mert erős képi tartalom következik.

TUDTAD, HOGY SHARON A TAVALYI SZIGETEN IS KONCERTEZŐ NATIONAL EGYIK KEDVENCE?

Ennek ellenére érdekes, hogy a videó leghatékonyabb pillanatai mégis azok, amikor Sharon csak úgy egyszerűen néz, olykor egyenesen belénk, és a hatás eléréséhez neki speciel levetkőznie sem kellett.

VAN, AKI ENNÉL KEVÉSBÉ SZOFISZTIKÁLT MÓDON ÉRTE EL VIDEÓJÁVAL A 18+ STÁTUSZT.

Hozzá tartozó hír még, hogy november 13-án deluxe verzióban is kiadja év eleji lemezét, a Trampet, ami az indie körökben jól csengő nevű Jagjaguwar kiadónál jelent meg, valószínűleg nem véletlenül – ahogyan nem véletlenül vállaltak el közreműködéseket az albumon olyanok, mint Julianna Barwick, a Beirut név mögött álló Zach Condon, a Wye Oak-os Jenn Wasner vagy Matt Barrick a Walkmenből. A Billboard 200-as listának 75. helyén debütálásról nem is beszélve.

https://recorder.blog.hu/2012/10/30/sharon_van_etten_magic_chords_18_videoklip
Sharon Van Etten: Magic Chords (18+ videoklip)
süti beállítások módosítása