Nyerj Halloween-partibelépőt és bakelit fülbevalót!

2012.10.27. 18:39, Frontrecorder

RedAster's Halloween Special Dark Electro Night.jpg

(X) Tíz éves a játékos dizájner ékszereket és kiegészítőket készítő RedAster csapat. Fennállásuk első évtizedét október 31-én, szerdán este egy nagyszabású Halloween partival ünneplik a budapesti Barba Negra Music Clubban, jelmezversennyel és seregnyi külföldi illetve magyar fellépővel az electro-szintipop-darkwave-techno négyszögből. Itt a Recorderen 2 páros belépőt sorsolunk ki a bulira, hozzájuk 2-2 pár bakelitlemez formájú RedAster-fülbevalót, melyeknek mintáját a nyertesek maguk választhatják ki - a játék részleteiért olvass tovább!

Skinny-Patrini.jpgHa azt mondjuk, legófigurás kitűző vagy legó-fülbevaló, olvasóink közül jó eséllyel sokan vannak, akik találkoztak már ilyen dizájnbizsuval (netán hordtak is), a RedAster egyik slágertermékével az elmúlt tíz évben valamelyik underground partin vagy éppen nagy fesztiválon. A RedAster (azaz Lakó Ákos ékszermárkája) egy évtizede stabilan tartja népszerűségét elsősorban műanyagból készített, a szórakozás és a szerencsejáték eszközeit (pl. dobókockát, dominót, kártyát, bakelitlemezt) mintául használó ékszereivel és kiegészítőivel. Van tehát okuk a 10. jubileumukon az extrém ünnepelésre, amelynek egy jelmezes Halloween parti adja meg a keretét, a budapesti bulikínálatban nem éppen szokványosnak számító zenei felhozatallal. Az este kilenckor kezdődő hepeninget a Tesco Disco-oldalág We Love 80s szintipop-new wave dj-szettje indítja, ezután két hazai formáció, a Volkova Sisters és az egyszemélyes, emocionális elektronikában utazó We Plants Are Happy Plants ad koncertet, majd a lengyel Skinny Patrini elektrópunk duó (balra a képen) extravagáns és erőteljesen szexuális performansza jön, ezt követően a brit Radioactive Man játszik rideg electro-hangzásokat sújtós törtütemekkel ötvöző zenéket, a technós-house-os levezetés pedig Bergi reszortja lesz. A buliról minden további infó megtalálható erre, aki kedvet kapott, hogy itt halloweenezzen és szeretné megspórolni magának a belépőt, játsszon velünk! De előtte még alább a Skinny Patrini vezeti elő élőben Sex című albumának egyik dalát.

Ezek után akkor tényleg jöjjön a játék.

A két darab páros jegyet, hozzájuk 2-2 pár RedAster bakelitlemez formájú fülbevalót a tetszés szerint kiválasztott matricázással (lásd itt) az nyerheti meg, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát is ÉS

- bejelöli az október 31-ei buli Facebook-eseményoldalán, hogy ott lesz ÉS

- küld egy e-mailt RedAster tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás a buli napján, szerdán délben lesz, a két nyertest e-mailben rögtön értesítjük, hogyan juthatnak be másodmagukkal a partira illetve vehetik át az egyedileg kiválasztott fülbevalókat.

https://recorder.blog.hu/2012/10/27/nyerj_halloween_partibelepot_es_bakelit_fulbevalot
Nyerj Halloween-partibelépőt és bakelit fülbevalót!
süti beállítások módosítása