Pharrell modellnek állt és könyvet is írt

2012.10.19. 11:28, recordernews

Pharrell Williams az az ember, aki nem csak sajátos énekstílusával és a Neptunes-védjegynek számító szárazon puffogó, szintis beatjeivel vált híressé, de előkelően előadott, csendes hedonizmusával is - ráadásul ő már akkor trendérzékeny hip-hop szupersztár volt, amikor Kanye West még csak mások árnyékában farigcsálta a zenéket. Övé a töretlen népszerűségnek örvendő divatmárka, a hangzatos nevű Billionaire Boys Club, amit a BAPE-alapító japán Nigoval közösen visz, és ami a Hong Kong-i Fingercroxxszal most összeállt egy kollekció erejéig, utóbbi tíz éves jubileumát megünneplendő.

És vajon ki asszisztált nekik mindehhez modellként? Hát persze, hogy Pharrell. Mégpedig így:

pharrell.jpg

A tervezésbe berántották egyébként a kaliforniai művészt, Bigfootot is. Az eredmény egy feltűnően színes-szagos kollekció, benne pólókkal, kapucnis és melegítőfelsőkkel, mellényekkel és nadrágokkal, amiket később gondosan kiválogatott kereskedelmi láncoknál lehet majd megvásárolni.

NEM CSAK TARKÁK, DE ELEGÁNSAK IS TUDNAK LENNI A POPZENÉSZEK. ERRŐL ITT ÍRTUNK.

A művész úrral kapcsolatos hír még, hogy Pharrell: Places and Spaces I’ve Been címmel a napokban egy könyvvel is jelentkezett, amiben nem csak felfejti zenei karrierjének kezdeteit, illetve beszél saját ékszer-, kiegészítő-, bútor- és egyéb dizájnjairól (még a Louis Vuittonnak is készített ám!), de olyan, őt inspiráló emberekkel folytat diskurzusokat, mint a divatvilág nagyságai, Anna Wintour ésTakashi Murakami, a Neil Armstronggal Holdra szállt űrhajós, Buzz Aldrin vagy éppen Jay-Z és Kanye West.

pharrell_places_and_spaces_liinc.jpg

https://recorder.blog.hu/2012/10/19/pharrell_williams_modell
Pharrell modellnek állt és könyvet is írt
süti beállítások módosítása