Milyen tetkóm legyen? Justin Vernon segítséget kér

2012.09.17. 10:45, recordernews

Bon-Iver-Winter.jpg

Olyan sem sűrűn fordul elő, hogy egy ünnepelt indie-sztár tetoválást akar magának, de annak kreatív megálmodását kiszervezi rajongóinak: tessék, nagy vonalakban ilyesmit akarok varratni magamra, találjátok ki, milyen legyen. A Bon Iver név mögött álló, öt évvel ezelőtt még egy wisconsini erdei viskó magányában dalokat farigcsáló, de idén már két Grammy-t elhappoló Justin Vernon pénzdíjat ajánlott annak, aki egy tetoválásdizájnt farag örök szenvedélye, a Northern Exposure című (Magyarországon a 90-es években Miért éppen Alaszka néven futott) nagy sikerű amerikai sorozat egyik epizódszereplőjéről.

MIELŐTT TOVÁBBOLVASNÁL, KÉRJÜK, SZAVAZZ A RECORDERRE EGY KATTINTÁSSAL. KÖSZ.

Justin a 99designs oldalán tette közzé a felhívást, amiben a következőket írja: a szóban forgó epizódban "egy nő az aranylázban égő falut egyetlen kocsmai tánccal egy kultúrára fogékony hellyé varázsolja. A települést aztán róla nevezik el: így lesz Cicely. A jelenetben összetéveszthetetlenek a Mucha-hatások, erről akarok egy jókora tetoválást a bal karomra."

Igaz, csak spanyol nyelven, de itt nézhető meg ez a jelenet, ami akkora hatással volt a dalszerzőre - ez egy screenshot belőle, amit maga Justin töltött fel az oldalra, csak hogy tudják a leendő dizájnerek, mire gondol:

boniver-cicely.jpg

Azt is írja még, hogy igazán annak örülne, ha Cicely széttárt karokkal, fátyollal a kézben lenne ábrázolva. Majd hozzáteszi: "ez egy nagyon fontos dolog nekem. Nem tudom, hogyan fejezzem ki pontosan... ez egy tévésorozat, furcsa módon mégis magyarázatot adott a saját életemre. Cicely ennek a metaforája."

Vernonnak már van öt befutója, akiknek itt lehet megnézni az elképzeléseit. Hamarosan tehát számolhatunk azzal, hogy a koncertfelvételeken valamelyik rajz ott fog tündökölni az érzékeny trubadúr karján. 

MIÉRT LETT BON IVER EKKORA FAVORIT? LEMEZKRITIKÁNKBAN ELMESÉLJÜK.

https://recorder.blog.hu/2012/09/17/milyen_tetkom_legyen_bon_iver_segitseget_ker
Milyen tetkóm legyen? Justin Vernon segítséget kér
süti beállítások módosítása