Mobilról szívja a zenét a Pioneer CDJ-2000 Nexus

2012.09.11. 19:09, recordernews

Újra bizsereghet az ujjbegyük a CD-ről játszó lemezlovasoknak, mert a legnépszerűbb lejátszójuk újabb típussal jelentkezett: míg az előző, CDJ-2000 felségjelű Pioneer azzal vívta ki az elismerést, hogy pendrive-ról és memóriakártyáról is beolvasta a zenéket, addig új testvéröccse a kor kihívásaihoz idomulva már a mobileszközökkel is képes kommunikálni.

CDJ2000nexus-1.jpg

Android- és iOs-kompatibilis a Pioneer CDJ-2000 Nexus lejátszó, vagyis az ilyen oprendszerű telefonokról és tabletekről képes – fizikai érintkezés nélkül – wifin át leszippantani a rajtuk fellelhető zenéket.

Ezen kívül tud olyat, hogy LAN-kábellel összekötött több lejátszó esetén egyetlen lejátszót kijelölhetünk master decknek, aminek tempójához fog igazodni az összes többi, a slip mode-ban pedig élő egyenesben vagdoshatja szét a kreatív DJ a zenét anélkül, hogy az megállna vagy szétesne. Sőt, még ajánlásokat is kaphatunk, hogy a többi track közül melyik az, ami az éppen szóló klubhimnusszal harmóniában van.

Az új lejátszó hivatalos oldalán minden egyéb információt megtalálunk részletezve, de annyi még álljon itt, hogy szeptember végétől lesz kereskedelmi forgalomban is elérhető, 1899 eurós áron.

Címkék: pioneer cdj
https://recorder.blog.hu/2012/09/11/mobilokkal_is_kommunikal_a_pioneer_cdj-2000nexus
Mobilról szívja a zenét a Pioneer CDJ-2000 Nexus
süti beállítások módosítása