Csütörtök: Electronic Beats a Millenárison

2012.09.11. 15:39, recordernews

Szeptember 13-án, azaz most csütörtökön ismét szeánszot ülhetnek a nívós gépzene elkötelezettjei, hiszen eléggé kerek line-uppal várja őket a következő budapesti Electronic Beats Festival, ráadásul ismét az impozáns Millenáris Teátrumban. A Telekom őszi európai fesztiválsorozatának keretében most is olyan aktuális előadókat válogatott ki, akik ritkán jutnak el felénk, sőt, némelyik produkcióját először láthatja a hazai közönség.

ebeats.jpg

Itt van például a fellépése alatt rendszerint üveg vodká(ka)t elpusztító berlini techno duó, a Modeselektor, ami legutóbbi lemezével – a tavaly ilyenkor megjelent Monkeytown-nal – tér vissza, ők már többször bizonyítottak. Nem járt viszont még nálunk Nicolas Jaar, a fiatal New York-i producergéniusz, aki élő kísérettel debütál. A Junior Boys eklektikus, de mindvégig pulzáló tánczenéje és az igazi ínyencségnek számító szupergrupp, a Mostly Robot látványos improvizációs performansza mellett hazai oldalról a Volkova Sisters triója, illetve a Lick The Click! house-trió kirobbanthatatlan bástyája, a kifinomult szettjei miatt is kedvelt DJ Crimson gondoskodik az élményekről.

NÉZD MEG A MODESELEKTOR ÉS THOM YORKE BÁBOZÓS VIDEÓJÁT!

A fesztiválra a jegyek ugyan már elővételben elfogytak, de a mai nap folyamán itt még lehet próbálkozni egy nyereményjátékkal, csak egy nevet és e-mail címet kell megadni az oldal alján, aztán várni, hogy az ölünkbe hulljon a szerencse. A nyerteseket szerdán értesítik. Információink szerint a szervezők elkülönítenek még egy "biztonsági tartalékot" is, amiről többet nem tudtunk meg, csak annyit, hogy érdemes figyelni a Facebook-event falát.

És hogy még tenyérdörzsölősebben teljenek a várakozás percei, itt egy videó a tavaly decemberi buliról.

https://recorder.blog.hu/2012/09/11/csutortokon_electronic_beats_festival_a_millenarison
Csütörtök: Electronic Beats a Millenárison
süti beállítások módosítása