Sinéad O'Connor megint a Twitteren borult ki

2012.01.12. 08:01, -recorder-

A kopasz ír énekesnő, Sinéad O'Connor, aki öt év szünet után most február 20-án jelentkezik How About I Be Me (And You Be You)? című visszatérő albumával, ismét a közösségi média felületén borult ki: már augusztus-szeptember táján is megrémítette rajongóit a szexuális frusztrációról és öngyilkos gondolatokról szóló Twitter-bejegyzéseivel, majd azzal, hogy a közfelhívásos pasikereséséből decemberben villámgyors Las Vegas-i esküvő, majd válás lett, ám a 2012 elején ismét a férjével való egymásra találásáról lelkendező művésznő a tegnapi napon, január 11-én délben ismét kétségbeesett üzenetetekkel árasztotta el az internetet.

Tud valaki Dublinban vagy Wicklow-ban aki még ma sürgősen fogadni tudna engem? Nagyon rossz állapotban... és veszélyben vagyok” - írta a 45 éves dalszerző-énekesnő, aki bevallása szerint a Sunday Independent nevű ír újság róla és férjéről szóló cikkén borult ki. „Még ma vissza kellene állnom a gyógyszerekre, komoly bajban vagyok, kérem küldjetek e-mailt nekem az iamwonderful@me.com címre, ha tudtok egy pszichiátert, aki segíteni tudna nekem még ma. Ne Twitteren írjatok, most nem leszek gépnél, mert eltört a bokám, és be kell mennem a sürgősségire. Nem akarom magukra hagyni a gyerekeimet vagy tönkrebaszni a munkámat, bocs, ha aggódásra adok okot bárkinek, de beteg vagyok és Írország szar hely ilyen szempontból, nehéz segítséget kapni, nem jut eszembe más mód.

A Twitter-áradat aztán éjszaka már nyugodtabb hangnemben folyatódott: az énekesnő megköszönte a segítséget, a tanácsokat és a kapott telefonszámokat, elmondta, hogy már meg is beszélt időpontokat pszichiáterekkel, és külön megköszönte a felhívására jelentkező kórházaknak, hogy megköszönték neki, hogy merészelt segítségért kiáltani, merthogy ez fontos. „Kérjetek segítséget... olyan módon ahogy csak tudtok... működik.. nagyon köszönöm... Kérjetek segítséget, ha szar helyzetben vagytok, a világ ott van, hogy szeretetet és támogatást nyújtson. Ne szégyelljetek segítségért kiáltani és ne törődjetek vele, ha bárki kigúnyol vagy megró érte titeket. Ezt mondták ma a kórházból. Köszönet Istennek a Twitterért és a kedves emberekért

Holnaptól újra vicces és vidám dolgok jönnek” – írta a Twitteren esti búcsúzkodásakor az énekesnő, majd majd gyorsan el is mesélt egy viccet: „Képzeld, a feleségem elképesztő dologra képes egy jégkockával a szájában... öt percig be tudja fogni a pofáját!

http://twitter.com/vampyahslayah

FRISSÍTÉS: az énekesnő a Sun brit napilapnak elárulta, hogy múlt hét csütörtökön, január 5-én Los Angelesben volt egy altatótúladagolásos öngyilkossági kísérlete.

a 2011 novemberében publikált How About I Be Me? című iTunes-kislemezdal:

Címkék: sinéad o connor
https://recorder.blog.hu/2012/01/12/sinead_o_connor_megint_a_twitteren_borult_ki
Sinéad O'Connor megint a Twitteren borult ki
süti beállítások módosítása